Μουσική Ψυχαγωγία

Απολαυστικός Χρήστος Δάντης στο Rex!

Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να γιορτάσουν την Αποκριά με έναν απολαυστικό Χρήστο Δάντη είχαν εκατοντάδες άνθρωποι που γέμισαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής το Rex Plus στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα ο γνωστός τραγουδιστής πρωταγωνίστησε στην συναυλιακή/μασκέ βραδιά (σ.σ. που διοργανώθηκε μαζί με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηλείας, και την Διονυσία  Πασχαλίνου), ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και πολλά άλλα τραγούδια που σκόρπισαν το κέφι! Ο Χρήστος Δάντης ανέβηκε στη σκηνή περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και έμεινε εκεί για πάνω από δυο ώρες έχοντας «συνοδοιπόρους» του την Ευδοκία Ράπτη και τους μουσικούς που τον πλαισίωναν. Το πιο δυνατό κομμάτι της εμφάνισης του ήταν το 2ο μέρος της όπου με άκρως χορευτική και εορταστική μουσική ξεσήκωσε τον κόσμο!

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και η παρουσία στο χώρο του γιού του Χρήστου Δάντη, Χριστόφορου. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ο τραγουδιστής διέκοψε την συναυλία προκειμένου να τραγουδήσει το «Happy birthday to you» στον γιό του εν μέσω χειροκροτημάτων από την πλευρά του κοινού…

Σημειώνεται πως το επόμενο ραντεβού του Rex Plus με τους μουσικόφιλους -και δη λάτρεις των live εμφανίσεων- είναι προκαθορισμένο για την Παρασκευή 10 Μαρτίου όπου στη σκηνή του θα βρεθεί ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Rex plus στον Πύργο – Κερδίστε προσκλήσεις

Όλη η επικαιρότητα