Ψυχαγωγία

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Survivor 3

Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι του Survivor 3, που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, φτάνει απόψε το βράδυ στις 20:50 στο τέλος του. Έλληνες και Τούρκοι παίκτες «ταξίδεψαν» σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα, νεύρα και σκληρούς στίβους μάχης. Το ταξίδι τελειώνει εδώ και δυο από τους διαγωνιζόμενους, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος, θα αναδειχθούν νικητές και θα φύγουν αγκαλιά με τον τίτλο του Survivor 2019 και με το χρηματικό έπαθλο.

Από την ελληνική πλευρά ήδη γνωρίζουμε τη μία φιναλίστ του αποψινού τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό της Παρασκευής. Οι υπόλοιποι τρεις που συμπληρώνουν την τετράδα, Δήμητρα Βαμβακούση, Νίκος Κοσμάς και Αφροδίτη Σκαφίδα έχουν ήδη τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα στείλει τον αγαπημένο του παίκτη στη δυάδα του τελικού.

Απόψε το βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, μετά τη Δαλάκα. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Οικοδεσπότες του τελικού θα είναι για τον τούρκικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι  και για τον ελληνικό ο Σάκης Τανιμανίδης.

via

Όλη η επικαιρότητα