Lifestyle

Απόψε τo μεγαλύτερο party της χρονιάς από το Patrisnews και την ΟΡΤ – Special guests o Αλέξανδρος Πετρίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου

15108_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση που θα έχει τη μορφή ενός πολυθεματικού πάρτυ και με σκοπό να προσελκύσει το νεανικό κοινό θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του καινούργιου προγράμματος της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΟΡΤ) που βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης στο νομό Ηλείας και την Δυτική Ελλάδα.

Αυτό θα συμβεί το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου, στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα στο Fuego Bar.

Ξεχωριστό «χρώμα» στην εκδήλωση θα δώσει και η παρουσία των γνωστών παρουσιαστών στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης της ΟΡΤ, Αλέξανδρου Πετρίδη και Ζέτας Θεοδωροπούλου.


Κάνε join και στο fb!!!

Το νέο πρόγραμμα της ΟΡΤ, που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2013, αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης όσο και ψυχαγωγίας. Στο τεχνικό κομμάτι, η εικόνα του τηλεοπτικού σταθμού κάνει αρκετά βήματα μπροστά εκμεταλλευόμενη τις νέες τεχνολογίες και αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό.

Όλα τα παραπάνω θα παρουσιαστούν το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση-παρουσίαση που θα περιέχει εκπλήξεις αλλά και δώρα για όσους βρεθούν στο Fuego Bar.

Εκπλήξεις που θα ξεκινούν από την είσοδο του Fuego όπου ο φακός του LifeTown θα απαθανατίζει με φόντο ένα μεγάλο patrisnews wall- όλους όσοι δώσουν το παρόν. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο www.patrisnews.com με αυτούς που θα ποζάρουν με την μεγαλύτερη φαντασία να κερδίζουν αναμνηστικά δώρα! Όσο για την ηχητική υπόκρουση της βραδιάς θα φροντίσουν γι` αυτό οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ΟΡΤ FM 92,3 με τις μουσικές και τα τραγούδια που θα επιλέξουν.

Ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου στο Fuego Bar!

Όλη η επικαιρότητα