Εκλογές Ελλάδα Πολιτική

Απόστολος Κατσιφάρας: «Ξεκινάμε απ’ τον Πύργο την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων»

Ακούστε το άρθρο

Από τον Πύργο ξεκινά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Όπως έχει ανακοινωθεί, την προσεχή Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ., στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην οδό Μανωλοπούλου 47 στον Πύργο, ο κ. Κατσιφάρας θα παρουσιάσει τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στην Ηλεία ενώ τις δυο επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις παρουσίασης των υποψήφιων σε Αγρίνιο και Πάτρα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες της Ηλείας να βρεθούν το απόγευμα της Δευτέρας στο Διοικητήριο και να συνομιλήσουν με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Στη δε σύντομη ομιλία του, ο κ. Κατσιφάρας θ’ αναφερθεί στις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» αλλά και στους βασικούς στόχους της επόμενης περιόδου για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού δεν αλλάζουν. Απόφαση που υπαγορεύεται από την επιδίωξη να φανεί η συνέχεια μιας παράταξης που σε συνθήκες βαριάς κρίσης παρήγαγε -κατά γενική ομολογία- έργο στην Δυτική Ελλάδα και στάθηκε δίπλα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, με καθημερινές παρεμβάσεις, με συγκρούσεις όταν χρειάστηκε αλλά και με συναινέσεις και συνθέσεις όταν το δημόσιο συμφέρον το επέτασσε.

Όλη η επικαιρότητα