Αθλητισμός Ελλάδα

Αποτράπηκε νέο καρτέρι θανάτου οπαδών στο Περιστέρι

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα στο Ίλιον που ήταν έτοιμα να του επιτεθούν. Πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Λίγο έλειψε να θρηνούσαμε ακόμα ένα θύμα οπαδικής βίας. Οι άνδρες του τμήματος της Αθλητικής Βίας παρακολουθούσαν και κατάφεραν να αποτρέψουν μαχαίρωμα οπαδού του Ολυμπιακού από πέντε που επέβαιναν σε όχημα στο Ίλιον.

Τα πέντε άτομα ήταν ηλικίας από 18 έως 30 ετών και πηγαίναν στο Περιστέρι, προκειμένου να βρουν τον οπαδό των «ερυθρολεύκων» και να του επιτεθούν. Οι αρχές τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε τόσο στην κεντρική, όσο και στην παρακάτω φωτογραφία, οι οπαδοί ήταν καλά… εξοπλισμένοι. Είχαν πάνω τους full face μάσκες στα χρώματα της ομάδας τους κι όχι μόνο, διάφορα είδη γαντιών, σφυριά, λοστούς και σουγιά. Όλα όσα δηλαδή χρειαζόντουσαν για να κάνουν μία καλά οργανωμένη επίθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν πρόσωπο που πρόσφατα είχε εμπλακεί σε άλλο περιστατικό οπαδικής βίας που απασχόλησε την επικαιρότητα κι ενδεχομένως φοβόντουσαν αντίποινα για εκείνη την επίθεση.

Έτσι, αντιλήφθηκαν την επίθεση που ετοίμαζαν τα πέντε άτομα στον οπαδό στο Περιστέρι και κατάφεραν να την αποτρέψουν, συλλαμβάνοντας τους κατηγορούμενους για απόπειρα επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι έχει περάσει λίγος καιρός από την επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού σ’ αυτούς του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, αλλά κι από το μαχαίρωμα γυναίκας οπαδού του Παναθηναϊκού από «ερυθρόλευκους».

Οι δύο «στρατοί» βρίσκονται σε πόλεμο και μένει να δούμε πότε θα σταματήσει αυτή η βεντέτα.

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα