Smile Επιχειρήσεις Τουρισμός

Aqua Vista Hotels: Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα Tourism Awards [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Δυναμικό “παρών” έδωσε η Aqua Vista Hotels στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου και διακρίθηκε με 4 σημαντικά βραβεία για τη συμβολή της στον Τουρισμό. Περισσότεροι από 700 επαγγελματίες του κλάδου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση  κατά τη διάρκεια της οποίας στελέχη του Ελληνικού Τουρισμού βραβεύτηκαν για την επιτυχημένη δραστηριότητα και την εισαγωγή καινοτόμων ιδεών στον τομέα τους. Η Aqua Vista Hotels τιμήθηκε με 3 Silver βραβεία και 1 Bronze σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, διακρίσεις που επισφραγίζουν την ηγετική πορεία του Ομίλου, ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων στη χώρα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την ομάδα της Aqua Vista Hotels να παραλαμβάνει το Silver βραβείο στην κατηγορία Hotel Development, Management & Consulting. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική απόδειξη του επιτυχημένου μοντέλου ανάπτυξης του Ομίλου για τη δημιουργία υγειών ξενοδοχειακών μονάδων και την εφαρμογή στρατηγικών που φέρουν απτά αποτελέσματα. Το δεύτερο Silver βραβείο του Ομίλου απονεμήθηκε στο Athermi Suites στη Σαντορίνη στην κατηγορία Guest Service Excellence, επισημαίνοντας ότι η απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών και προσδοκιών τού επισκέπτη για μια ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας αποτελούν απόλυτα ζητούμενα της Aqua Vista Hotels και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της.

Η τρίτη Silver διάκριση στην κατηγορία Αναπαλαίωση της ενότητας Architecture & Interior Design για το Opera Mansion στη Σαντορίνη μαρτυρά την εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία της Aqua Vista Hotels στην αναγέννηση παλαιότερων κτηρίων, στη δημιουργία μοναδικών concepts και στη διαχείριση ξεχωριστών μονάδων. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα Bronze βραβείο προς τιμήν της καινοτόμας Aqua Gallery στην ειδική κατηγορία του Πολιτιστικού Τουρισμού. Στοχεύοντας στον συνδυασμό μιας πολυτελούς εμπειρίας φιλοξενίας με την επαφή του ταξιδιώτη με υψηλού επιπέδου έργα Τέχνης στη Σαντορίνη, ο Όμιλος προχώρησε στην πραγματοποίηση εκθέσεων σε έναν νέο χώρο στο Art Hotel Santorini, ένας χώρος που ήδη από την πρώτη χρονιά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μιλώντας για τις διακρίσεις της Aqua Vista Hotels στα φετινά βραβεία, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager του Ομίλου σχολίασε: “Οι τιμητικές διακρίσεις πάντοτε μας γεμίζουν χαρά, ιδιαίτερα δε όταν προέρχονται από στελέχη του κλάδου μας. Εκείνο που μας χαροποιεί εξίσου είναι ότι φέτος, τη δεύτερη χρονιά συμμετοχής μας στον θεσμό των Tourism Awards, η Aqua Vista Hotels απέσπασε διακρίσεις για ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων του Ομίλου, βραβεία που αποδεικνύουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Τίποτα δεν μας ικανοποιεί περισσότερο από το να βλέπουμε όλες τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία προσοδοφόρων ξενοδοχειακών μονάδων να αποδίδουν καρπούς. Οι νέες αυτές διακρίσεις στα Tourism Awards μας δίνουν νέα κίνητρα για να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη φιλοσοφία μας γύρω από τη διαχείριση και ανάπτυξη υγειών ξενοδοχειακών μονάδων”.

Όλη η επικαιρότητα