ΕΠΣ Ηλείας

Αρ. Κουλούρης (ΕΠΣ Ηλείας): «Εκείνο που μας απασχολεί είναι η ύφεση του ιού!»

Ακούστε το άρθρο

Σε «καραντίνα»…  βρίσκεται  και το Ηλειακό Ποδόσφαιρο από το περασμένο Σ/Κ 7,8/3. Και ουδείς γνωρίζει επίσημα αυτή την ώρα,  το πότε  θα επιστρέψουμε στα γήπεδα! Το μόνο που γνωρίζουμε   με βάση τα όσα άλλωστε  προβλέπει ο ΚΑΠ, είναι ότι  η Α1, Α2 και Β΄ κατηγορία θα συνεχιστούν από εκεί που διεκόπησαν! Ενώ η ΕΠΟ με νεότερη της ανακοίνωσή χθες, ανήγγειλε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας! Με αφορμή λοιπόν αυτό,  η «Πατρίς – Σπορ» ζήτησε τη γνώμη του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας  κ. Άρη Κουλούρη!

“Με σημερινό (χθεσινό έγγραφο της) και στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η ΕΠΟ  με απόφασή της,  αναστέλλει  τη διεξαγωγή όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών, Κ12 και Κ14), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας μέχρι νεοτέρας! Κατόπιν αυτού, πρόβλεψη για το πότε  θα επαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, δεν μπορεί να υπάρξει! Καθώς  εδώ που βρισκόμαστε, και σας μιλάω όχι μόνο  σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αλλά και ως γιατρός, εκείνο  που μας απασχολεί  αυτή την ώρα, είναι να υπάρξει ύφεση στην εξάπλωση  του κορονοιου, γιατί για εμάς, προέχει  πρωτίστως η υγεία, και μετά το ποδόσφαιρο! Ότι άλλο  συζητιέται και ακούγεται  στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια  της Ηλείας , καθώς  και μεταξύ των απλών φιλάθλων, είναι απλά «φήμες» και δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται! Αν  όμως η διακοπή  των πρωταθλημάτων τραβήξει… πολύ, η ΕΠΟ θα είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το τι θα κάνουν οι Ενώσεις της χώρας μας, και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς , κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρης  Κουλούρης»!

Αυξάνονται τα προβλήματα!

Όπως  λοιπόν καταλαβαίνει κανείς,  η χθεσινή  νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ,  έρχεται  να «φουντώσει» ακόμα περισσότερο  τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο, και συγκεκριμένα στα τοπικά δρώμενα! Αν η διακοπή του πρωταθλήματος τραβήξει έστω μέχρι περίπου τα τέλη Μαρτίου, τότε θα υπάρξουν υποχρεωτικά εμβόλιμες αγωνιστικές μέχρι ενός ορίου!  Αλλιώς αν τραβήξει περισσότερο χρονικά όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό, θα παίζουν μπάλα οι ομάδες  και όλο τον Ιούνιο, και ίσως … και τον Ιούλιο! Σε όλα αυτά βέβαια,  θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, ότι τόσο η ΕΠΣΗ, όσο και η ΕΠΟ, δεν  μπορούν να διεξάγουν αγώνες  την 25η Μαρτίου (λόγω εθνικής αργίας), όπως βέβαια και το Πάσχα (στις 19 Απριλίου). Πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν  προβλήματα εξεύρεσης ημερομηνιών!

Όλη η επικαιρότητα