Βιβλίο Ηλεία

Αρχαία Ολυμπία: Η 8η Γιορτή Βιβλίου ανοίγει αυλαία

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της 8ης Γιορτής Βιβλίου που και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Πάρκο του ΟΣΕ της Αρχαίας Ολυμπίας, από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 26 Αυγούστου, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων, ντόπιων και επισκεπτών της Ολυμπίας.

Η Γιορτή Βιβλίου –  που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2011 και έχει γίνει θεσμός για την περιοχή – διοργανώνεται από το Βιβλιοπωλείο «Δώρα» της οικογένειας του Χρήστου Ζαφειρόπουλου και της Δώρας Ευσταθοπούλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και αποτελεί μια πραγματική γιορτή πολιτισμού και γνώσης, για τους επισκέπτες.

Περισσότεροι από 40 εκδοτικοί οίκοι

Οι φίλοι του βιβλίου, μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες,  έλληνες και ξένοι, καθημερινά από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις σελίδες χιλιάδων τίτλων βιβλίων από 40 διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους.

Για τους μικρούς φίλους της Γιορτής Βιβλίου, καθημερινά στον χώρο θα λειτουργεί Εικαστικό Εργαστήρι με διάφορες ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν αξιοποιώντας δημιουργικά τον χρόνο τους.

Η Γιορτή Βιβλίου, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, μέχρι και τις 26 Αυγούστου.

Όλη η επικαιρότητα