Αργολίδα: Αγρότες του μπλόκου Ινάχου έκλεισαν τον δρόμο για δυο ώρες (VIDEO)

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Αργολίδα προέβησαν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Κορίνθου Άργους στον κόμβο του Ινάχου, αυξάνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση.

Οι αγρότες της Αργολίδος δηλώνουν έτοιμοι για την κάθοδό τους στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωση του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Συλλογος Αργολίδας:

Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα του αγώνα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, με το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 1:30μμ, στην πλατεία Βάθης.

Αναχώρηση πούλμαν:

Ναύπλιο: 9:10πμ, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο
Άργος: 9:30πμ, από το σταθμό του ΟΣΕ, 9:45πμ, από τον χώρο του Μπλόκου
Τηλ:6942852356,6948206229 (μέχρι Δευτέρα απόγευμα)

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετάσχουν μαζικά και οργανωμένα. Να αυξήσουμε την πίεσή μας στην κυβέρνηση, για την επίλυση των αιτημάτων επιβίωσής μας. Συντονιζόμαστε και με τα άλλα πούλμαν της Ομοσπονδίας μας, ώστε η Πελοπόννησος σύσσωμη και συγκροτημένη, να δώσει το μήνυμα στην Αθήνα και την κυβέρνηση.

Αγωνιζόμαστε στα μπλόκα κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.

 

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr