Άργος: Συνεχίζεται το θρίλερ με την αναζήτηση του Θάνου Ακρίβου [ΒΙΝΤΕΟ]

Το θέμα ξεκινάει όταν η οικογένεια δηλώνει την εξαφάνιση του την Πέμπτη το πρωί στην αστυνομία. Την Παρασκευή το βράδυ η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητο στην περιοχή Πανόραμα στο Άργος, μετά από καταγγελία κατοίκου για σταθμευμένο όχημα στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες το npress.gr μετά από κατάθεση μάρτυρα που εργαζόταν ακριβώς απένταντι από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, ο Θάνος την Παρασκευή το πρωί στις 8:00 πήγε και ζήτησε βοήθεια για το αυτοκίνητό του που είχε «μείνει» από μπαταρία.

Άρα την Πέμπτη ο Θάνος όλη την ημέρα βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα, κάτι που έχει επιβεβειωθεί και από άλλη μαρτυρία.

Το στίγμα από το κινητό

Προσέξτε τώρα, η οικογένεια έχει δώσει κλήση για εξαφάνιση από την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Θάνος ήταν στο Πανόραμα στο Άργος, χωρίς μπαταρία αυτοκινήτου, με τελειωμένη μπαταρία στο κινητό του και προσπαθούσε να φτιάξει το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει.

Τι θα είχε γίνει όμως εάν οι αρχές από την στιγμή που έλαβαν την κλήση για εξαφάνιση, την Πέμπτη το πρωί, είχαν κάνει το προφανές, να αναζητήσουν δηλαδή το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο;

Καθυστέρηση στην κινητοποίηση

Για λόγους άγνωστους μέχρι τώρα, η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική ξεκίνησαν τις έρευνες για την αναζήτηση του Θάνου, την Κυριακή το απόγευμα, καθώς όπως μας ενημέρωσαν, τότε έλαβαν τέτοια εντολή.

Δηλαδή χάθηκαν άλλες δύο κρίσιμες ημέρες, στην προσπάθεια αναζήτησής του.

Εάν ήξεραν που είναι η θέση της μπαταρίας

Η αστυνομία επίσης αναζητάει αυτή την στιγμή και ένα αυτοκίνητο BMW που την Πέμπτη προσπάθησε να βοηθήσει τον Θάνο. Τα δύο οχήματα βρέθηκαν «μούρη με μούρη» σε μια προσπάθεια να δοθεί ενέργεια από την μπαταρία του δεύτερου οχήματος. Δεν γνώριζαν προφανώς πως του Θάνου το όχημα, την μπαταρία την έχει στο πίσω μέρος και όχι μπροστά.

Αν λοιπόν γνώριζαν αυτή την λεπτομέρεια, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική

Το αισιόδοξο σενάριο

Η πιο αισιοδόξη εκδοχή αυτή την στιγμή, είναι ο Θάνος να έχει εγκαταλείψει το σημείο με οτοστόπ και να βρεθεί σύντομα.

Για τους λόγους αυτούς, εάν γνωρίζει κάποιος το πρόσωπο της φωτογραφίας, ας επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία.

Η οικογένεια δεν φαίνεται δυσαρεστημένη από όσους (Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, Αστυνομία) αυτή την στιγμή επιχειρούν, θεωρεί όμως πως θα έπρεπε να υπήρχαν περισσότερες δυνάμεις στην περιοχή.

 

 

Πηγή: npress.gr, tempo24