WEB tv Ελλάδα

Αργυρούπολη: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει ο 15χρονος [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

«Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου, σας αγαπάω. Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Αυτό έγραφε στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) που του ασκούσαν κάποιοι συμμαθητές του.

Στο σημείωμά του εξηγούσε στους γονείς του τι περνούσε στο σχολείο και μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κατονόμαστε 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.Όπως ανέφερε ο ανήλικος αυτόχειρας, τα συγκεκριμένα παιδιά τού έκαναν bullying με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο άτυχος 15χρονος ήταν η φράση που έγραψε «καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Στο ίδιο σημείωμα το αγόρι έγραψε ότι αγαπάει τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του.

Το πόσο υπέφερε φαίνεται και από μία εκ των τελευταίων αναρτήσεών του στα social media: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

cnn

Όλη η επικαιρότητα