ΕΠΣ Ηλείας

Άρης Ρουμελιώτης (Προπονητής Ολυμπιακού Ζαχάρως): «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»

Ακούστε το άρθρο

«Έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια»!


Για την παρουσία του  «νεοφώτιστου» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ολυμπιακού Ζαχάρως, και την προχθεσινή ιστορική νίκη της ομάδας του επί των Βραχνείκων,  μίλησε χθες στην «Πατρίς – Σπορ» ο προπονητής της ομάδας κ. Άρης Ρουμελιώτης: «Για μια ομάδα «νεοφώτιστη» όπως είμαστε εμείς,  και για τους στόχους που έχουμε πιστεύω ότι έως τώρα τα έχουμε πάει καλά, έχοντας μια καλή συγκομιδή βαθμών, παρότι μας λείπει η νίκη στην πρεμιέρα με τον ιστορικό Παναργειακό! Προχθές δε,  κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, με τους παίκτες μου να δείχνουν χαρακτήρα, πάθος και θέληση μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη!  Ενώ θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, και έτσι όπως είχε «ανοίξει» το ματς, περισσότερα γκολ! Όμως κρατάμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς, και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας!».

Πως βλέπετε έως τώρα το πρωτάθλημα;

«Ακόμα όλες οι ομάδες  είναι στο «ψάξιμο», για αυτό και εις τώρα έχουμε πολλά ανάποδα αποτελέσματα, και το πραγματικό τους πρόσωπο, θα φανεί μετά την 7η αγωνιστική. Εκεί θα δείξουμε και εμείς αν αντέχουμε, και μπορούμε να παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία1 Το βασικό για εμάς θα είναι να έχουμε διάρκεια, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πολλά παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ίσως χρειαστούμε και ενίσχυση! Ήδη γίνονται προσπάθειες για έναν έμπειρο επιθετικό από το χώρο της Β΄ εθνικής, με πολλές περγαμηνές, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση μαζί με τον Φ. Παναγόπουλο! Ενώ αναμένουμε και τον Κολομβιανό Γκόμεζ, του οποίου έχει καθυστερήσει η  έκδοση του δελτίου του»!

Μπροστά σας  έχετε το ντέρμπι με την Σπάρτη, πως το βλέπετε?

 

«Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς τα  μπάτζετ των δυο ομάδων έχουν τεράστια διαφορά, και η ομάδα της Σπάρτης θεωρείται το φαβορί του ομίλου! Όμως εμείς θα παλέψουμε  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εχοντας τον κόσμο δίπλα μας! Για αυτό από σήμερα κιολλας καλούμε τον κόσμο της Ζαχάρως και όχι μόνο να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο, και να συμπαρασταθούν στα νέα παιδιά της ομάδας μας, και αυτά ξέρουν να το ανταποδώσουν!».

Κλείνοντας δυο λόγια για ΠΑΟΒ και Πανηλειακό;

«Είναι γεγονός  ότι ο ΠΑΟΒ έχει βγάλει έως τώρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Σπάρτη, Βλαχιώτη και την έκπληξη του 7ου ομίλου το Ναύπλιο 2017! Νομίζω ότι έχει σταθεί καλά αγωνιστικά, απλά δεν έχει πάρει του βαθμούς που δικαιούτο με βάση την εμφάνισή του! Όσο για τον Πανηλειακό με το νεανικό του σύνολο, τα πάει καλά, το ίδιο θα έλεγα με εμάς, και αν είχε και αυτός πάρει τον Παναργειακό την περασμένη Κυριακή, θα μιλούσαμε για μια πάρα πολύ καλή πορεία, που ίσως… κάποιοι να μην την περίμεναν»!

Όλη η επικαιρότητα