Μουσική

Αρλέτα και Λ. Παπαδόπουλος: «Η Ώρα των Τρελών»

music.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για τρία, όχι και τόσο … Ήσυχα Βράδια, 17, 18 και 19 Οκτωβρίου, η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note.

Με έναν τίτλο εμπνευσμένο από τον καλό της «Λύκο», η Αρλέταμε τη χαρισματική φωνή κάνει την επάνοδό της, στη σκηνή τουHalf Note. Για τρία, όχι και τόσο «Ήσυχα Βράδια» όπως προβλέπεται. Άλλωστε, τι κι αν μετρά σχεδόν 50 χρόνια στο τραγούδι; Η πολυτάλαντη Αρλέτα, επιφυλάσσει πάντα μία έκπληξη.

Όταν δε, έχει μαζί τον αγαπημένο της Λάκη Παπαδόπουλο, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερα. 

Και στο βάθος το … γοριλάκι

Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος, δύο καλλιτέχνες που μετράνε χρόνια συνεργασίας και πολλές πολλές επιτυχίες. ανεβαίνουν στη σκηνή τουHalf Note, στις 17, 18 και 19 Οκτωβρίου.

Τι θα τραγουδήσουν; Απόαγαπημένες επιτυχίες μέχριανέκδοτα καινούρια τραγούδια τους (βλ. Κτήνος, Αχ Ωραία μου Πατρίδα, Με σημάδεψες, Παγωμένη Σούπα και άλλα)που θα τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Half Note. Αλλά «και ό, τι προκύψει» όπως διευκρινίζει κι η ίδια η Αρλέτα η οποία με νόημα εξηγεί: «Γιατί εμείς είμαστε τζαζ, όχι μόνο στη μουσική, γενικώς τζαζ».

Προ ημερών εθεάθη σε παιδική χαρά της Κυψέλης να κάνει τσουλήθρα, μονόζυγο, κρίκους και κατοστάρι με κάτι συμμαθήτριές της από το Κατηχητικό του Ορχομενού.

Και , τι θα δούμε; Ο Λάκης Παπαδόπουλος, δεν έχει ιδέα. Αλλά απορεί και μονολογεί: «Η Αρλέτα λοιπόν, όποτε και όταν επιτέλους αποφασίσει να εμφανιστεί, μου έρχεται ντυμένη, πότε χριστουγεννιάτικο δέντρο, πότε ξωτικό, αμαζόνα, χορεύτρια, με τα πέδιλα του σκι· παίζοντας τένις, βόλους· παρέα με τον γορίλα της. Ξεκάλτσωτη, αλλοπαρμένη, δυστυχοευτυχισμένη, αθλήτρια.

Προ ημερών εθεάθη σε παιδική χαρά της Κυψέλης να κάνει τσουλήθρα, μονόζυγο, κρίκους και κατοστάρι με κάτι συμμαθήτριές της από το Κατηχητικό του Ορχομενού.

Θα τη χαρώ κι εγώ μαζί σας, στο Half Note, όπως και να είναι ντυμένη. Για μένα η Αρλέτα είναι πάντα κεντημένη».

Info: Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς, Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310). Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης: Παρ-Σάβ: 22.30, Κυριακή 19: 21.30. Είσοδος: 15€ – 20€ – 25€

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα