Ελλάδα Οικονομία

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πάνε για Μάρτιο τα τελικά αποτελέσματα

Ακούστε το άρθρο

ΑΣΕΠ: Προς τα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ την τελική λίστα των επιτυχόντων του διαγωνισμού της περίφημης προκήρυξης 3Κ μέσα από την οποία διορίζονται 9.126 άτομα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Την αναγγελία έδωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Ιωάννης Καραβοκύρης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕ – ΟΤΑ με αφορμή την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της λίστας των οριστικών επιτυχόντων του διαγωνισμού ο οποίος έγινε στα τέλη του 2017.

Ο κ. Καραβοκύρης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού να εκδοθούν προς το τέλος Φεβρουαρίου ακριβώς μετά από δύο χρόνια που ξεκίνησαν να δουλεύουν οι προσωρινοί επιτυχόντες του διαγωνισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη αυτή καθυστέρηση έκδοσης των αποτελεσμάτων οφείλεται στον ελέγχο των πιστοποιητικών που προσκόμισαν οι 100.000 και πλέον ενδιαφερόμενοι που μετείχαν στον διαγωνισμό καθώς έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν πολλά έγγραφα που αμφισβητείτε η γνησιότητα τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα λάθη στις αιτήσεις είναι αρκετά πάνω από τις 100.000 κι όσοι γνωρίζουν καλά τη σχετική διαδικασία στον ΑΣΕΠ εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν ένα ακόμη μήνα και να βγουν τον Μάρτιο.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Όλη η επικαιρότητα