Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ασφαλτοστρώθηκε το νέο γεφύρι στο Λαγκούβαρδο

eaefd366700981ac679ed5824653b94d_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε χθες και δίνεται στην κυκλοφορία ο δρόμος στο νέο γεφύρι του Λαγκούβαρδου, στο δρόμο Φιλιατρών – Μαράθου. Έτσι μετά από αρκετούς μήνες ομαλοποιείται η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με ένα νέο γεφύρι και σίγουρα το οδικό δίκτυο γίνεται ασφαλέστερο σε αυτό το φονικό κομμάτι, όπου έχουν χαθεί αρκετές ανθρώπινες ζωές.

Χθες από την ανάδοχο εταιρεία του έργου έγινε ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος και δόθηκε στην κυκλοφορία αν και από τους διερχόμενους οδηγούς χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη όλες οι εργασίες, οπότε όλοι θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν τοποθετηθεί.

Απομένει να γίνει διαγράμμιση του οδοστρώματος, κάτι το οποίο προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, ενώ με νέα εργολαβία για τη βελτίωση του επαρχιακού δικτύου της ΠΕ Μεσσηνίας θα γίνουν επιπλέον κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις στο σημείο.

Στις χθεσινές εργασίες ασφαλτόστρωσης βρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος που επισήμανε την σημασία του έργου για την περιοχή, το οποίο ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων, που όμως δεν είχε υλοποιηθεί. Όπως ανέφερε, με την ολοκλήρωση τοποθέτησης του ασφαλτοτάπητα ο δρόμος θα δινόταν αμέσως στην κυκλοφορία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα