Ηλεία

Άσπρα Σπίτια: «Έφυγε» ξαφνικά στα 39 του χρόνια ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Πάλεψε, αλλά δεν άντεξε ο 39χρονος Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος από τα Άσπρα Σπίτια και χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πρωί στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Πύργου, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους και συγχωριανούς του στα Άσπρα Σπίτια, τα οποία επισκεπτόταν συχνά με τον πατέρα του, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους στην Αθήνα – όπου διέμενε μόνιμα – τους το επέτρεπαν.

Ο άτυχος νέος – που αντιμετώπιζε κάποια χρόνια προβλήματα υγείας –τις τελευταίες ημέρες είχε επισκεφθεί το χωριό μαζί με τον πατέρα του. Ενώ έτρωγε, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ελλείψει ασθενοφόρου και προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στην αναμονή, μιας και η απόσταση από τα Άσπρα Σπίτια μέχρι τον Πύργο είναι μεγάλη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι γιατροί, που τον παρέλαβαν αμέσως και τον εισήγαγαν στην Ανάνηψη, έχοντας ενημερωθεί  από τον πρόεδρο του χωριού, έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η καρδιά του συνέχιζε να χτυπάει και το απόγευμα της Πέμπτης εισήχθη η ΜΕΜ, αλλά τελικά, η καρδιά του δεν άντεξε και χθες το απόγευμα, κατέληξε.

Σε πένθος το χωριό

Η είδηση του θανάτου του «κυκλοφόρησε» γρήγορα, και το χωριό βυθίστηκε στο πένθος, από το ξαφνικό και πρόωρο φευγιό, ενός αγαπητού και ήσυχου παιδιού – όπως λένε κάτοικοι του χωριού.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5:00 τα απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άσπρων Σπιτιών, όπου συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα που είχε φύγει πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

Η εφημ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νέου.

Όλη η επικαιρότητα