Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Με αλλαγμένη ψυχολογία!

Ακούστε το άρθρο

Αλλαγμένη άρδην είναι η ψυχολογία στις τάξεις του Αστέρα Αμαλιάδας μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμάτα, ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους Βυσσινί «ζωντανούς» στη «μάχη» του τίτλου, έτοιμους για την αντεπίθεσή τους, δεδομένου ότι ακόμα υπάρχει μπροστά ένας γύρος και όλα παίζονται, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν με σημαντικές πιθανότητες την πρώτη θέση. Η ικανοποίηση και η αλλαγή του κλίματος ήταν εμφανής στην ομάδα, στους φιλάθλους, στους ανθρώπους του Αστέρα. Το αποτέλεσμα αυτό, ήρθε να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να μεταφέρει τον εκνευρισμό στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, εκεί όπου σημειώνονται σημαντικές διοικητικές ανακατατάξεις, με κορυφαία την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Οι παρεμβάσεις του Σούλη Παπαδόπουλου

Ο Σούλης Παπαδόπουλος γνώριζε ότι είχε ελάχιστα χρονικά περιθώρια να προχωρήσει σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε πρόσωπα και τρόπο παιχνιδιού ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα όπως αυτός θα την ήθελε. Ωστόσο τόλμησε να προχωρήσει σε αλλαγές, να παρουσιάσει μια ομάδα καινούργια με τα ίδια πρόσωπα, μια ομάδα με ρεαλισμό στο παιχνίδι της, η οποία θα είχε το πάθος και τη θέληση ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό της, γεγονός που ομολόγησαν και οι ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι, αλλά και οι φίλαθλοι που ακολούθησαν τον Αστέρα στην Καλαμάτα. Μια ομάδα η οποία ούτως ή άλλως έπρεπε να ζήσει χωρίς σημαντικές μονάδες της, τους τραυματίες Αρβανίτη και Μπαρμπαρούση και τον ανέτοιμο Σταθάκη. Τελικά, πέρα από το βαθμό, ως άμεσο κέρδος από το παιχνίδι της Καλαμάτας, είχαμε και κάποια επιμέρους πράγματα τα οποία μακροπρόθεσμα θα αποτελέσουν οφέλη στο έμψυχο δυναμικό, αλλαγές και τομές οι οποίες ενισχύουν την ομάδα και φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Δεν  υπολογίζονται Κουμπαρούλης και Σταθάκης!

Με δυο παίκτες λιγότερους προχωράει ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Αστέρα, καθώς τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποιες αποχωρήσεις. Η πρώτη είναι αυτή του Θοδωρή Κουμπαρούλη, ο οποίος εδώ και καιρό λείπει από τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ η πιο πρόσφατη, είναι αυτή του Σταύρου Σταθάκη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στην Καλαμάτα, την επομένη όμως δεν ήταν ούτε αυτός παρών στην προπόνηση. Ο Αστέρας βέβαια δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα θέση για το θέμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο παίκτες λείπουν από την ομάδα χωρίς άδεια. Αυτό σημαίνει ότι αφενός δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα, αφετέρου επειδή παραμένουν παίκτες της ομάδας, θα πρέπει με απόφαση του συλλόγου να αποδεσμευτούν, αφού πρώτα φέρουν χρήματα (ή προφανώς ικανοποιητική πρόταση από άλλη ομάδα για να τους παραχωρήσει ο Αστέρας).

Όλη η επικαιρότητα