Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Αλλάζει όψη το στάδιο…

Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία από τον Αστέρα Αμαλιάδας και τον δήμαρχο Ήλιδας κο. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Την αντιπροσωπία του Αστέρα αποτελούσαν οι κ.κ. Αγγελής, Αθανασούλης, Νάστος και Ν. Διονυσόπουλος, ενώ στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του νομικού προσώπου «Ηλείος», κος Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, αλλά και άλλοι συνεργάτες.

Όπως έγινε γνωστό, συμφωνήθηκε να γίνει επισπορά του βοηθητικού γηπέδου και να προχωρήσει η συντήρησή του (τα έργα θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες), ενώ ήδη κάποιες ζημιές που υπήρχαν βαίνουν προς αποκατάσταση, έτσι ώστε να λειτουργήσει και πάλι κανονικά το πότισμα του αγωνιστικού χώρου. Στο βοηθητικό γήπεδο αναμένεται να διεξαχθεί και σημαντικό μέρος από την προετοιμασία της ομάδας (το β’ στάδιο), έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί το κεντρικό γήπεδο.

Παράλληλα συζητήθηκαν η κατασκευή ενός τέταρτου βοηθητικού γηπέδου, αλλά και στεγάστρου στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου.

Γι’ αυτό το σημαντικό θέμα, θα υπάρξει αίτημα του δήμου προς την Γ.Γ.Α. για να προχωρήσει σύντομα η κατασκευή του.

Τέλος, στα πλάνα του Αστέρα, είναι και η δημιουργία γυναικείου κλαμπ, μια σκέψη η οποία φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη συντομα θα καθιερωθεί κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας White, η οποία θα απευθύνεται μόνο σε γυναίκες.

*** Επειδή θα γίνει σπορά στο κεντρικό γήπεδο και φυσικά λόγω των εργασιών στα βοηθητικά, ο Αστέρας θα χρειαστεί στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας του, να προπονείται σε άλλο γήπεδο και ήδη υπάρχουν επαφές, το αποτέλεσμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

*** Θα γίνουν εργασίες και στα αποδυτήρια που θα αποκτήσουν πιο ωραία όψη και θα είναι και πιο λειτουργικά.

*** Η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με φροντιστή και φυσικοθεραπευτή και σύντομα θα υπάρχουν και εδώ ανακοινώσεις.

*** Τέλος ανακοινώσεις για προπονητή και παίκτες δεν θα έχουμε άμεσα, αλλά έως τις 15 Ιουλίου θα έχει σχηματιστεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Ο Λάζαρος Σέμος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων μάλλον δεν θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά θα ενημερώσει τον νέο τεχνικό της ομάδες για όλα τα θέματα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από την ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα