Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Αναχώρησε σήμερα για Ρόδο με πολλές απουσίες

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του Αστέρα Αμαλιάδας για την Ρόδο, εκεί όπου άυριο θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ιάλυσο στα  πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Η αναχώρηση από την Αμαλιάδα για το νησί των Ιπποτών  είναι προγραμματισμένης για 10:30, ώστε να πάρει η αποστολή το πλοίο των 5μ.μ. και να μεταβεί ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο.

Πάντως, ο Αστέρας θα αγωνιστεί κόντρα στους πρωτοπόρους με πολλές απουσίες καθώς αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο του.

Όσοι πάντως έχουν απομείνει στην ομάδα συν βέβαια τον προπονητή Θεόδωρο Γκάτζιο κάνουν ήδη συγκινητική προσπάθεια και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, μη γνωρίζοντας ουσιαστικά το αύριο, αφού μπορεί οι βυσσινί να πάνε στο νησί ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρα αναφορικά με την συνέχεια τους στην Γ’ Εθνική αφού τα προβλήματα  είναι πολλά και διαφόρων ειδών.

Eν τω μεταξύ άλλαξε και η ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού. Οι Βυσσινί, θα αγωνιστούν στη 1μ.μ., στο Οικονομίδειο, απέναντι στους Ροδίτες.

Όλη η επικαιρότητα