Football League Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Με Αντωνόπουλο αλλά χωρίς Μπουντόπουλο με Ζάκυνθο!

Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην 11η αγωνιστική που θα κλείσει τον πρώτο γύρο και θα τον κρατήσει σε τροχιά επιστροφής στην κορυφή του 5ου ομίλου, ο Αστέρας Αμαλιάδας φιλοξενεί την Κυριακή στην έδρα του τη Ζάκυνθο (έναρξη ώρα 3.00).

Ένα ματς που φαινομενικά φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι, καθώς τελευταία η Ζάκυνθος ενισχύθηκε  με δυο επιθετικούς. Ο ένας είναι ο γνωστός μας (ακραίος  επιθετικός ) Φώτης Σκοτζάι, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανηλειακό πρόσφατα , και ο άλλος είναι ο έμπειρος σέντερ φορ, Στάθης Καραμαλίκης (αγωνιζόταν σε ομάδα Α’ τοπικής εκεί).

Από πλευράς Αστέρα βέβαια δεν υπολογίζονται οι αποχωρήσαντες, Καβουσάκης, Κουμπαρούλης και Σταθάκης, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο επιστρέψας από την Αχαϊκή, Θαν. Αντωνόπουλος, όχι όμως και το άλλο απόκτημα Γ. Μπουντόπουλος, καθώς δεν έχει περάσει ο ένας μήνας που απαιτείται από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την ομαδα των Τρικάλων!  Πάντως λόγω της κρισιμότητας του ματς, η διοίκηση των «βυσσινί» εξέδωσε και ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους φίλους του συλλόγου, καλώντας τους να γεμίσουν τις εξέδρες και να σπρώξουν την ομάδα προς το τρίποντο.                                    Αναλυτικά:

«Την Κυριακή, η ομάδα μας δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το 2018 και παράλληλα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στη Ζάκυνθο. Υποδεχόμαστε το νέο έτος, έχοντας μάτια μόνο για τη νίκη, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο και ο Αστέρας Αμαλιάδας βρίσκεται μέσα στο στόχο του, κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League. Με τη συμπλήρωση εβδομήντα χρόνων, η ομάδα μας, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, την άνοδό της για πρώτη φορά σε μια επαγγελματική κατηγορία. Σε καθημερινή βάση, γίνονται προσπάθειες ώστε η ομάδα μας να οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ χάρη στο μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό παζάρι, προκαλώντας πανελλαδική αίσθηση, ενισχυόμενος με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων. Από αυτή την ιστορική συγκυρία για την ομάδα μας, δεν πρέπει να λείψει κανένας. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι αντίπαλοι. Υπάρχει διαρκής προσπάθεια, καθημερινός αγώνας, για να φτάσει ο Αστέρας Αμαλιάδας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε. Την Κυριακή στις 3.00 μ. μ., όλοι στο γήπεδο, πλάι στην ομάδα μας, να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα εμπρός προς την κατάκτηση του στόχου. Να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο Αστέρας δεν μεγαλώνει μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μεγαλώνει και στις εξέδρες. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς, σε αυτό τον αγώνα, μας αξίζει μόνο η νίκη. Όλοι την Κυριακή κοντά στον Αστέρα μας, για τη νίκη»

Καμπάνια για συγκέντρωση τροφίμων

Ο Αστέρας Αμαλιάδας συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το σωματείο «Ίκελος» του Δήμου Ήλιδας, στις 7 Ιανουαρίου 2018, ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού Πρωταθλήματος με τη Ζάκυνθο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και φάρμακα για τους συμπολίτες οι οποίοι χρήζουν βοήθειας. Στον Αστέρα, ευελπιστούν στην ευαισθητοποίηση των φίλων της ομάδας, να συνδράμουν σε αυτή μας την ενέργεια, φέρνοντας τα απαραίτητα, κατά την είσοδό τους στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα