Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Άρχισε το «χτίσιμο» μιας πολύ δυνατής ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να βαδίσει στον δρόμο των επιτυχιών είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας, αφού τα συμπεράσματα που βγήκαν από την χθεσινή Γ.Σ. της ομάδας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» για την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες που έχουν φανερώσει τις προθέσεις τους να ενισχύσουν τους «βυσσινί», ο καθένας πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα επιχειρηματιών, απλά αξίζει να αναφερθεί ότι σημαντικό ρόλο στο νέο Αστέρα θα παίζει ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ενώ και ο κ. Κώστας Νικολόπουλος θα είναι παρών στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Στην χθεσινή Γ.Σ. παρόντες ήταν περίπου 100 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, που στην τοποθέτηση που έκανε τόνισε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσει με οποίο τρόπο μπορεί, κυρίως όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστήσεις.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα στον Αστέρα.

Επίσης ο κ. Χριστοδουλόπουλος υποσχέθηκε ότι θα γίνει το έργο του στεγάστρου στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, ενώ θα γίνουν και παρεμβάσεις στα βοηθητικά γήπεδα.

Τον διοικητικό έλεγχο της περασμένης χρονιάς έκανε ο κ. Αγγελής τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να φτάσει ο Αστέρας εκεί που έφτασε τελικά, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν ακόμη και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου το κόστος λειτουργίας μιας ομάδας δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Επισήμανε ακόμη ότι με την στήριξη των επιχειρηματιών που θα ενισχύσουν την ομάδα, θα πορευτεί ο Αστέρας τη νέα χρονιά, έχοντας σαν βασικό στόχο να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στις ακαδημίες της ομάδας, αναφέροντας ότι υπάρχει ταλέντο και θα πρέπει αυτό να αξιοποιηθεί από την μεγάλη ομάδα.

Φυσικά ο κ. Αγγελής δεν ξέχασε να αναφερθεί και αυτός στις εγκαταστάσεις του σταδίου Αμαλιάδας, ζητώντας κάποια πράγματα από τον δήμο, κυρίως όσον αφορά το βοηθητικό κ.α.

Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο κ. Αγγελής και τον οικονομικό ο κ. Σαμπανιώτης.

Ενώ επισήμανε ακόμη πως ο χώρος του ποδοσφαίρου αλλάζει σχεδόν καθημερινά και πως δεν μπορεί μια ομάδα να συντηρείται από έναν ή δυο ανθρώπους, αλλά από πολύ περισσότερους.

Τέλος ο κ. Σαμπανιώτης έκανε τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθησε η ανάδειξη του προσωρινού συμβουλίου, το οποίο και θα τρέξει το θέμα της συγκρότησης της νέας διοίκησης.

*** Μεταξύ αυτών που ανάφερε ο κ. Αγγελής ήταν και το ότι αν ο Αστέρας είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις τον Ιανουάριο, υπάρχει η διάθεση από τον κ. Παπαγεωργίου (και όχι μόνο) να ενισχύσει την ομάδα για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω από μια εύκολη παραμονή.

*** Αξίζει εδώ να αναφερθεί, ότι στην Γ.Σ παρέστη και ο Άγγελος Αναστασόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ιστορικό μέλος του Αστέρα.

Όλη η επικαιρότητα