Αστέρας Αμαλιάδας: Αβέβαιο το μέλλον του!

Στην «κόψη του ξυραφιού», εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή την ώρα το μέλλον του Αστέρα  Αμαλιάδας, καθώς με απόφαση του Δ.Σ. προπονήσεις έως τώρα δεν γίνονται , με προοπτική να επαναρχίσουν σήμερα Τετάρτη στις 2 Ιανουαρίου του 2019!

Όμως για την ώρα είναι άγνωστο αν ξεκινήσουν και σήμερα, καθώς έως τώρα δεν ,έχουν προχωρήσει τουλάχιστον επίσημα οι  μεταγραφικές κινήσεις που έχει ζητήσει ο Κορυδαλιώτης τεχνικός της ομάδας κ. Θόδωρος  Γκάτζιος, και δεν έχουν ενσωματωθεί φυσικά παίκτες   στην ομάδα.

Μια ομάδα η οποία σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία, πρέπει να ενισχυθεί και μάλιστα αρκετά, όχι μόνο με 2-3 αξιόλογους παίκτες, αλλά με 9 έως 10 πρωτοκλασάτους παίκτες, με τους οποίους ο σύλλογος στο β΄ γύρο να κάνει πρωταθλητισμό, για να έχει ελπίδες παραμονής στην Γ΄ εθνική!

Όμως για να συμβούν όλα αυτά, απαιτούνται χρήματα. Και για την ώρα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχουν εξασφαλιστεί αυτές οι συνθήκες για να μπορέσει ο Αστέρας να μπει στο γήπεδο ανταγωνιστικός και να προλάβει το τρένο της παραμονής. Και φυσικά εδώ που βρίσκεται ο Αστέρας, αν στην παρούσα φάση δεν τον βοηθήσει ο κ. Παπαγεωργίου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ΄ εθνικής!

Ενώ θα πρέπει και να υπολογίζουμε και τα λεφτά που χρειάζονται την πρώτη βδομάδα του  νέου έτους  για να μεταβεί η ομάδα στη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο για να παίξει με τον Ιάλυσο την Κυριακή. Με λίγα λόγια λοιπόν, το μέλλον του Αστέρα είναι αβέβαιο…