Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Αβέβαιο το μέλλον του!

Ακούστε το άρθρο

Στην «κόψη του ξυραφιού», εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή την ώρα το μέλλον του Αστέρα  Αμαλιάδας, καθώς με απόφαση του Δ.Σ. προπονήσεις έως τώρα δεν γίνονται , με προοπτική να επαναρχίσουν σήμερα Τετάρτη στις 2 Ιανουαρίου του 2019!

Όμως για την ώρα είναι άγνωστο αν ξεκινήσουν και σήμερα, καθώς έως τώρα δεν ,έχουν προχωρήσει τουλάχιστον επίσημα οι  μεταγραφικές κινήσεις που έχει ζητήσει ο Κορυδαλιώτης τεχνικός της ομάδας κ. Θόδωρος  Γκάτζιος, και δεν έχουν ενσωματωθεί φυσικά παίκτες   στην ομάδα.

Μια ομάδα η οποία σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία, πρέπει να ενισχυθεί και μάλιστα αρκετά, όχι μόνο με 2-3 αξιόλογους παίκτες, αλλά με 9 έως 10 πρωτοκλασάτους παίκτες, με τους οποίους ο σύλλογος στο β΄ γύρο να κάνει πρωταθλητισμό, για να έχει ελπίδες παραμονής στην Γ΄ εθνική!

Όμως για να συμβούν όλα αυτά, απαιτούνται χρήματα. Και για την ώρα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχουν εξασφαλιστεί αυτές οι συνθήκες για να μπορέσει ο Αστέρας να μπει στο γήπεδο ανταγωνιστικός και να προλάβει το τρένο της παραμονής. Και φυσικά εδώ που βρίσκεται ο Αστέρας, αν στην παρούσα φάση δεν τον βοηθήσει ο κ. Παπαγεωργίου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ΄ εθνικής!

Ενώ θα πρέπει και να υπολογίζουμε και τα λεφτά που χρειάζονται την πρώτη βδομάδα του  νέου έτους  για να μεταβεί η ομάδα στη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο για να παίξει με τον Ιάλυσο την Κυριακή. Με λίγα λόγια λοιπόν, το μέλλον του Αστέρα είναι αβέβαιο…

Όλη η επικαιρότητα