Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Αστέρας Αμαλιάδας: Χωρίς Μπουντόπουλο με Παλληξουριακό

Ακούστε το άρθρο

Τελικά ο Αστέρας δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα με τον Παλληξουριακό, τον Γιώργο Μπουντόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Παρασκευής, η ομάδα του Αστέρα ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κεφαλονιάς τον Γιώργο Μπουντόπουλο, εξαιτίας ενός εγγράφου που έλλειπε από τον φάκελο. Συγκεκριμένα, από το φάκελο που κατατέθηκε από τον Αστέρα στην ΕΠΟ μέσω της ΕΠΣΗ για την έκδοση του δελτίου του, απουσίαζε μια βεβαίωση Κυπέλλου, ότι δηλαδή έχει παρέλθει ένας μήνας από την τελευταία του επαγγελματική συμμετοχή ως παίκτης των Τρικάλων.

Το χαρτί αυτό, σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα συνόδευε το άλλο έγγραφο, που ήταν η βεβαίωση Πρωταθλήματος από την ΕΠΑΕ, ότι ο παίκτης αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από 30 μέρες. Οι ιθύνοντες του Αστέρα ανέμεναν λοιπόν την έκδοση του δελτίου, χωρίς να λάβουν όμως καμία απάντηση, ενώ δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την ΕΠΟ, αφού οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δεν μιλάνε απευθείας με τις ομάδες και τους παράγοντες αλλά μόνο υπηρεσιακώς, δηλαδή μέσω των οικείων ΕΠΣ.

Χθες όμως οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο της καθυστέρησης, αφού ενημερώθηκαν ότι από τα έγγραφα που εστάλησαν από την ΕΠΣΗ έλλειπε αυτή η βεβαίωση. Όταν πια αυτό έγινε γνωστό, ήταν ήδη αργά καθώς τα γραφεία στην ΕΠΟ είχαν κλείσει.
Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπουντόπουλος από την Δευτέρα και ο Ηλείος μεσοεπιθετικός θα παίξει την επόμενη αγωνιστική.

Όλη η επικαιρότητα