Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Αστέρας Αμαλιάδας: Δεν γλυτώνει σήμερα ο Ηρόδοτος…

Ακούστε το άρθρο

Τον Ηρόδοτο υποδέχεται σήμερα στις 5 μ. μ. και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ εθνικής ο  Αστέρας Αμαλιάδας.  Στην πρεμιέρα βέβαια του β΄ γύρου του θεσμού, και της άδικης ήττας του στην Κρήτη, καθώς και της «σφαγιαστικής» διαιτησίας του κ. Λάμπρου! Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ματς , στο οποίο οι «βυσσινί» έχουν σημαντικές απουσίες . Συγκεκριμένα  ο Ματθαίος  Μαρουκάκης  θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία  αγωνιστική της τιμωρίας του από το α΄ ματς του Ηρόδοτου, ενώ εκτός  είναι και ο Γιώργος  Μπουντόπουλος , που ως γνωστό αποβλήθηκε  με 2η κίτρινη κάρτα στο ματς της περασμένης Κυριακής με  τον Ηρόδοτο! Όπως επίσης και ο Βασίλης Ρόβας! Έτσι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Θόδωρος Γκάτζιος που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, αναζητά της  κατάλληλες λύσεις, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη που είναι πλέον μονόδρομος!

«Σήμερα φθάνουμε τη δεύτερη θέση, κρατάμε το όνειρο ζωντανό»!

Νέο κάλεσμα με την ευκαιρία, απευθύνει η διοίκηση του Αστέρα αναφέροντας μεταξύ άλλων τα έξης: «Σήμερα στις 5, στο γήπεδο Αμαλιάδας, ο Αστέρας Αμαλιάδας υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, είναι σήμερα στην Αμαλιάδα. Η ώρα του Αστέρα έφτασε και μαζί η ώρα για κάθε φίλαθλο του Αστέρα, κάθε Ηλείο φίλαθλο, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Με νίκη, ο Αστέρας μας φτάνει στην πολυπόθητη δεύτερη θέση, με νίκη, κρατάμε το όνειρο της ανόδου στη Football League, ζωντανό. Σήμερα  στις 5μ.μ., όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν κοντά στον Αστέρα, ο οποίος κόντρα σε όλα, καταφέρνει να σταθεί όρθιος και να διεκδικεί την ιστορική άνοδο, μετά από 47 ολόκληρα χρόνια.
Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, δεν μπορεί να λείψει κανείς μας…».

Ο  Ηπειρώτης Γιώργος Τάσης «σφυρίζει» με Ηρόδοτο!

Ο Γιώργος Τάσης (Σ.Δ.Π. Ηπείρου) θα διαιτητεύσει το ματς της Κυριακής, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Καραλής και Κόλλιας, της ίδιας Ένωσης (Ηπείρου). Και οι τρεις είναι αντίστοιχα, Β’ Εθνικής. Με την ελπίδα βέβαια να σταματήσει για τους «βυσσινί» το διαιτητικό κυνηγητό!

Όλη η επικαιρότητα