Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Διαγόρας Ρόδου στις 12.45 μ.μ.: Στον Πύργο με κόσμο για ένα από τα τελευταία του χαρτιά

Ακούστε το άρθρο

Στον Πύργο και το Δημοτικό στάδιο «Χ. Βιλαέτης» θα γίνει τελικά το παιχνίδι του Αστέρα με τον Διαγόρα σήμερα στις 12.45 μ.μ., καθώς η ΕΠΟ έστειλε χαρτί με το οποίο ενημερώνει για την αλλαγή του ορισμού της έδρας.

Η αλλαγή έγινε λόγω του ότι το στάδιο Αμαλιάδας έχει κλείσει λόγω επισποράς με αποτέλεσμα στο εν λόγω γήπεδο να διεξαχθούν δυο ματς αυτό το Σαββατοκύριακο αφού αύριο ο Πανηλειακός θα παίξει με τον Παλληνιακό.

Ο σημερινός αγώνας για την 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι ανοιχτός σε είσοδο θεατών αφού οι «βυσσινί» εξέτισαν την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που τους είχε επιβληθεί.

Ο Θ. Γκάτζιος με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες τόνισε ότι η ομάδα του ναι μεν παίζει καλά, έχει βελτιώσει την εικόνα της ωστόσο στα περισσότερα παιχνίδια της στοιχίζει η απειρία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζονται για να μπορεί έστω να ελπίζει σε αντιστροφή του κλίματος.

Ο σημερινός αγώνας με αντίπαλο τη ροδίτικη ομάδα που τελευταία δείχνει ανεβασμένη και έχει πατήσει την τρίτη θέση ασφαλώς και συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες ωστόσο όσο και αν είχε χιλιογραμμένο, και πάλι ο Αστέρας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και πρέπει πάση θυσία σε όποιο γήπεδο και με όποιον αντίπαλο και αν παίζει να ψάχνει βαθμούς προκειμένου να πάει στην διακοπή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Τσιλίκα και Βασιλόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Όλη η επικαιρότητα