Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ελπίζει σε ανάκαμψη ελέω …Παναχαϊκής!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο  Αστέρας Αμαλιάδας να προετοιμάζεται για το ματς της 12ης αγωνιστικής, καθώς  την Κυριακή στις 3 μ. μ., παίζει  το τελευταίο του «χαρτί» κόντρα στον Παναιγιάλειο, όμως στην παρούσα φάση, έχει στρέψει το βλέμμα του και στην Πάτρα, όπου καλά κρατεί το ενδιαφέρον του ισχυρού παράγοντα της ομάδας, κ. Θανάση Παπαγεωργίου (χθες ήταν στην Πάτρα) για την Παναχαϊκή.

Μάλιστα χθες, το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας κ. Αντώνης Κουνάβης,  αποκάλυψε στον Sport FM Πάτρας,  ότι με δική του πρόταση στην τελευταία συνάντηση των Συμμάχων πριν 20 ημέρες υπάρχει δέσμευση από όλους,  ότι εάν προκύψει σοβαρή πρόταση από επενδυτή που θα εμπνέει εμπιστοσύνη, θα παραχωρηθούν οι μετοχές δωρεάν και κανένας δεν θα ζητήσει χρήματα.

Τόνισε δε, ότι η πρόταση του κ. Θανάση Παπαγεωργίου θα συζητηθεί,  αφού πρώτα ακούσουν το πλάνο και το σχέδιο που έχει , και μετά θα υπάρξει η απάντηση της Συμμαχίας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Συμμαχία θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της περιόδου αφού γίνονται κινήσεις. Και έκανε γνωστό ότι η Συμμαχία αυτά τα χρόνια έχει βάλει 4.000.000 ευρώ στην ομάδα. Όλα αυτά λοιπόν τα παρακολουθούν στην Αμαλιάδα, και αναλόγως των εξελίξεων θα πράξουν!

Καθώς σε ενδεχόμενο που ο κ. Θαν. Παπαγεωργίου πάρει την Παναχαική, το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει και τον Αστέρα, με τον τρόπου που αυτός ξέρει, ώστε να σωθεί φέτος η ομάδα, και του χρόνου βλέπουμε…

Προέχει βέβαια  τώρα η νίκη την Κυριακή στην Αμαλιάδα απέναντι στον Παναιγιάλειο!

Όλη η επικαιρότητα