Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: «Φαβορί για άνοδο λόγω… ποιοτικού ρόστερ οι «βυσσινί»!

Ακούστε το άρθρο

Τρεις μόλις μέρες έμειναν για την έναρξη των αγώνων μπαράζ της  Γ΄ εθνικής,  που περιμένει με ανυπομονησία όλοι η φίλαθλη Ηλεία και όχι μόνο, λόγω βέβαια της συμμετοχής σε αυτά του πρωταθλητή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Αστέρα Αμαλιάδας! Με την ευκαιρία λοιπόν της Κυριακάτικης πρεμιέρας των «βυσσινί»  στο Ηράκλειο με τον Ηρόδοτο, η  «Πατρίς σπορ» φιλοξενεί σήμερα,  τι γνώμη τεσσάρων καταξιωμένων Ηλείων τεχνικών(ορισμένοι  μάλιστα εξ αυτών, έχουν αγωνιστεί  πρόσφατα κόντρα στις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο του Αστέρα), για το που θα κριθούν τα μπαράζ ανόδου), κάνοντας παράλληλα τις δικές  τους προβλέψεις για τον Αστέρα .

ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(Πρώην τεχνικός ΠΑΟΒ) :

«Πιστεύω σε επικράτηση του Αστέρα Αμαλιάδας»!

« Αυτά τα μπαράζ ανόδου δεν έχουν καμία σχέση με τα  ματς της κανονικής περιόδου  του πρωταθλήματος!  Καθώς  όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι  πρωταθλήτριες των ομίλων τους, και φυσικά είναι  καλές! Άρα  εκτιμώ  ότι θα παίξει ρόλο η κατάσταση που βρίσκονται σήμερα  οι ομάδες, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει καιρό! Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη  προσοχή, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία! Όσο για τον Αστέρα Αμαλιάδας , εκτιμώ ότι έχει ποιοτικό ρόστερ με μεγάλη εμπειρία  που χρειάζονται αυτά τα μπαράζ, είναι καλύτερος  , και  έστω και δύσκολα θα είναι μέσα στις δυο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο!».

ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ  (Προπονητής  Ακαδημιών Πανηλειακού) :

 «Η Αμαλιάδα είναι φαβορί  για άνοδο »!

«Ο Αστέρας δείχνει να έχει πιο δυνατό ρόστερ, με μεγάλο βάθος, και επιπλέον πολύ έμπειρους παίκτες , που ξέρουν από τέτοια ματς «τελικούς»! Επιπλέον όλη η Αμαλιάδα από το καλοκαίρι ζει και αναπνέει για να δει την ομάδα της,  στη Β΄ εθνική! Επιπλέον σε αυτά τα παιχνίδια που είναι και θέμα ψυχολογίας, παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά των αγώνων, η έδρα και η κατάσταση των ομάδων στην παρούσα φάση, καθώς τα μπαράζ ανόδου  είναι μια πολύπλοκη διαδικασία! Ο Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση , και πιστεύω με τον έμπειρο τεχνικό που διαθέτει γνωρίζοντας από τέτοια ματς, θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο! Εύχομαι από την πλευρά μου στον Αστέρα  να πετύχει την άνοδο, για το καλό του Ηλειακού Ποδοσφαίρου!».

ΑΡΗΣ  ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ(Πρώην Πρόεδρος  Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας): 

«Αν εκμεταλλευτεί την έδρα δεν χάνει  την άνοδο»!  

« Η διαδικασία  των μπαράζ, είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία χωρίς προγνωστικά, καθώς αυτά τα ματς είναι «τελικοί»! Όμως ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει μια δυναμική  και ένα ποιοτικό ρόστερ  με μεγάλη εμπειρία  και  μπορεί να τα καταφέρει!  Βασική προϋπόθεση όμως είναι  να εκμεταλλευτεί την έδρα του , και μπορεί να το κάνει όπως στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος! Βεβαίως  πολύ καθοριστικό είναι το πρώτο ματς του Ηρακλείου με τον Ηρόδοτο! Μια πολύ «καυτή» έδρα , την οποία  είχα  την τύχη ως ποδοσφαιριστής κάποτε του Ατρόμητου Αθηνών να την βιώσω! Πιστεύω τελικά με την βοήθεια και του έμπειρου  τεχνικού του, να πανηγυρίσει την άνοδο  που αξίζει!».

ΑΛΕΚΟΣ  ΤΟΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ(Μέλος  Δ.Σ. Συλλόγου Προπονητών  Ποδοσφαίρου  Ηλείας):

«Ο Αστέρας  θα είναι μέσα στις ομάδες της ανόδου»!  

«Θα το πω εξ αρχής!  Ο Αστέρας  θα είναι μέσα  στις  ομάδες  της ανόδου! Έχει  ποιοτικό  ρόστερ  με μεγάλη εμπειρία, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί! Βέβαια θα παίξει ρόλο  η κατάσταση  που θα βρεθούν οι ομάδες, καθώς η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, έχει τελειώσει εδώ και καιρό! Χρειάζεται επίσης σταθερότητα, αγωνιστική πειθαρχία, και βεβαίως συγκέντρωση  των παικτών στο στόχο της ανόδου και  τις οδηγίες  του έμπειρου τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου! Επιπλέον δε θα μετρήσει  και η δύναμη της έδρας , καθώς  και το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει ο Αστέρας!  Εύχομαι στον Αστέρα καλή επιτυχία, και στις 27 Μαΐου παίζοντας τελευταίο ματς με τον Εθνικό, να πανηγυρίσει την άνοδο του.»!

Όλη η επικαιρότητα