Αστέρας Αμαλιάδας: «Φωνάζει» ότι θέλει ενίσχυση…

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ξέρει πολύ καλά ότι θα έχει δύσκολο έργο όσον αφορά την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Οι «βυσσινί» μετά και την 10η αγωνιστική έχουν μόλις δυο βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς πίσω από τη Νίκη Τραγανού, που είναι και η 8η ομάδα του πρωταθλήματος, η τελευταία που κερδίζει την παραμονή.

Ο Αστέρας αν θέλει να ελπίζει για την παραμονή, θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού το 2019!

Μπορεί να τα καταφέρει; Ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Γκάτζιος (φωτο), πιστεύει στην παραμονή, αφού όπως έχει τονίσει πρόσφατα, «ο Αστέρας περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε στο μέλλον να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να σωθούμε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε, διότι έχω τη διαβεβαίωση ότι θα πάρουμε παίκτες αξίας, ώστε στο δεύτερο γύρο να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού».

Εκεί που χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση η ομάδα είναι κυρίως στην επίθεση (όχι ότι δεν θέλει ενίσχυση και η άμυνα), αφού έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα!

Δυστυχώς μετά τον Διαγόρα η ομάδα της Αμαλιάδας αντιμετωπίζει μια ακόμη δυνατή ομάδα και συγκεκριμένα τον Παλληνιακό στην Παλλήνη, όπου θα πρέπει να είναι σαφώς πιο βελτιωμένη για να διεκδικήσει κάτι καλό.