Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Ιάλυσος Ρόδου 0-5: Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε… τη Γ΄ εθνική!

Ακούστε το άρθρο

Ο  φετινός «Γολγοθάς» για  τα νεαρά παιδιά του Αστέρα Αμαλιάδας και του προπονητή τους Φ. Μαρκόπουλου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημ. Στ. Αμαλιάδας, εκεί όπου ο «ουραγός» Αστέρας και περσινός πρωταθλητής του ομίλου του, έχασε με το βαρύ… 5-0,  από τον φετινό πρωταθλητή του 6ου ομίλου της Γ΄  εθνικής Ιάλυσο Ρόδου,  στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσαν οι δυο ομάδες τις υποχρεώσεις του στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Περογαμβράκης (2ος  σκόρερ του ομίλου με 16 γκολ),  άνοιξε το σκορ στο 28΄ και στο 44’ έκανε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 56΄ έκανε το 0-3, και δικό του «χατ – τρικ», που όμως δεν έφτανε… να φτάσει στην κορυφή των σκόρερ τον Γ. Μπαρμπαρούση του Πανηλειακού. Στο 64΄ο Πετράκος έκανε το 0-4. Για να διαμορφώσει το τελικό 0-5,  ο Μπάρδος στο 72΄.

Αστέρας: Εσάι, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Παρμάκης (70΄Βασιλακόπουλος), Καραγιάννης, Μαρκόπουλος, Ζωγόπουλος (70΄Χριστοδουλόπουλος), Τσακοπιάκος, Ψιούρης (55΄Σάκκος), Ζαφειρόπουλος, Ζωγάκης (80΄Κοτσομύτης).

Ιάλυσος: Α. Χειμωνέτος (63΄Γκουγκουντρής), Κόλα (58΄Καραμανώλης), Κ. Χειμωνέτος, Μακρυδημήτρης, Παναγιωτόπουλος, Μπάρδης, Περογαμβράκης, Πετράκος (71΄Δωματάς), Μπαρδός, Κούγιος, Παπαδόπουλος (58΄Απόστολάτος).

Όλη η επικαιρότητα