Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Κροτσίδας, Μουρούτης , Ζωμένος και 4 ξένοι στο ρόστερ!

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακό μεταγραφικό φινάλε είχαμε χθες για τον Αστέρα, καθώς απέκτησε αρχικά τους: Δημήτρη Μουρούτη(1998), επιθετικό  από την Α.Ε. Χαλανδρίου(πήγε τον περασμένο Αύγουστο), έχοντας ακόμα παίξει σε Αχαρναικό, Κ. 20 Λαμίας και πέρυσι με τον Ηλυσιακό στη Γ΄ εθνική!

Επίσης τον επιθετικό Πάτροκλο Κροτσίδα, με τελευταίο σταθμό από τον περασμένο Ιανουάριο τον Τσικλητήρα Πύλου, και ακόμα την Καλλονή (Α΄ εθνική), και τους Κανάρη Χίου και Αιολικό Μυτιλήνης(Γ΄ εθνική).

Τον γκολκίπερ Αργύρη  Ζωμένο (28 ετών), ο οποίος  πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Ιτέας, και φέτος από το καλοκαίρι στον Α.Ο. Μακρισίων! Ο παίκτης θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αχαρναικό, καθώς ο Μεσσήνιος Μπεσσής , μεταβαίνει στην Πορτογαλία για να δοκιμαστεί από την Μπελενένσες!

Την ίδια  ώρα αποκτήθηκαν  και επίσημα, ακόμα τέσσερεις  ξένοι ποδοσφαιριστές, δυο Άγγλοι και δυο Γάλλοι! Ενώ όπως γράψαμε και χθες, αποχώρησαν ο Τζεφ Ν’ Ντε, ο οποίος θα συνεχίσει στη Ζάκυνθο την καριέρα του, και ο Φάμπιο Σίλβα.

Έτσι ο Αστέρας θα πορευτεί με πέντε ξένους,  καθώς υπάρχει και ο Φάμπιο Ντο Σάντος εδώ και καιρό.

Ποιοι  είναι οι ξένοι παίκτες που αποκτήθηκαν :

Ο 23χρονος Κροσντέιλ Κέιχιλ(1997), από την Αγγλία, εξτρέμ και επιθετικός μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ23 της Μάκλεσφιλντ, με την οποία είχε και δυο επίσημες συμμετοχές στη League 1 της Αγγλίας, καθώς και μια συμμετοχή στο Κύπελλο Αγγλίας, με την πρώτη ομάδα του κλαμπ.

Ο 23χρονος, ξάδερφος του Κέϊχιλ, ο Ράφαελ Λιούις από την Αγγλία , ο οποίος είναι δεξιός οπισθοφύλακας και αγωνιζόταν πέρσι στη Νόρθγουεστ Λιγκ (έβδομη κατηγορία της χώρας), με τη φανέλα της Ντάργουεν.

Όπως γράψαμε και χθες , ο Γάλλος σέντερ φορ Άξελ Τόγκμπε, 27 ετών, ο οποίος ήταν free agent πέρσι, αγωνιζόμενος μέχρι πρόπερσι στην τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας, με τη φανέλα της VVA, με την οποία πήρε άνοδο για τη δεύτερη κατηγορία.

Ενώ τέλος αποκτήθηκε και ο Ντιαμπί Αλασάν(1994), Γάλλος μέσος, ο οποίος ήταν free agent, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Κ23 της Ορλεάν, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2, του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Όλη η επικαιρότητα