Αστέρας Αμαλιάδας: Ματαιώνεται το παιχνίδι του στο Αίγιο;

Τέσσερις ομάδες τις Γ’ Εθνικής δεν είχαν εξοφλήσει στην ΕΠΟ μέχρι την ώρα που γράφοντας αυτές οι γραμμές τις οφειλές τους, από πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν σε διάφορους αγώνες τους,  και έτσι από την ΕΠΟ, τα παιχνίδια τους  της ερχόμενης Κυριακής,  δεν ορίστηκαν από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ,  και φυσικά δεν θα διεξαχθούν ποτέ οι αγώνες τους !

Πρόκειται για τις ομάδες,  Νέστος Χρυσούπολης, Προοδευτική, Αστέρα Αμαλιάδας και Παναργειακός !

Έτσι όπως είναι φυσικό,  δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι του Παναιγιαλείου με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Βέβαια μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές  οι  γραμμές, δεν είχε φτάσει στα γραφεία του Αστέρα  το σχετικό έγγραφο  της ματαίωσης από πλευράς της ΕΠΟ, κάτι  που είχε ήδη γίνει στην ομάδα του Παναιγιαλείου!

Η ομάδα της Ηλείας ο Αστέρας,  είναι γεγονός πως είχε ένα μικρό πρόστιμο να πληρώσει στην ΕΠΟ μέχρι χθες, όμως  είναι απορίας  άξιο, γιατί αυτό δεν πληρώθηκε, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να προχωρήσει στη ματαίωση του αγώνα της !

Έτσι,  οι «μελανόλευκοι» του Αιγίου, μετά το διπλό στον Πύργο,  παίρνουν χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας φυσικά  «ζωντανοί», στην υπόθεση παραμονής στον 6ο  όμιλο της Γ΄ εθνικής!