ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Με Τρυφωνόπουλο στον πάγκο και Παπαγεωργίου παρόντα στην Α1

Ακούστε το άρθρο

«Λευκός» καπνός στον Αστέρα Αμαλιάδας που έστω και την ύστατη ώρα, κατόρθωσε χθες το απόγευμα να συγκροτήσει το νέο Δ.Σ. το οποίο σήμερα – τελευταία μέρα της προθεσμίας – θα δηλώσει την ομάδα στην Α1 κατηγορία και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Η χθεσινή Γ.Σ. που έλαβε χώρα στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα διεξήχθη παρουσία αρκετών μελών και φίλων των «βυσσινί» οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τελευταίων ημερών και έσπευσαν να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί.

Το «παρών» στην Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Θανάσης Παπαγεωργίου ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει.

Έτσι λοιπόν, και για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, αφού οι περισσότερες ομάδες της Α1 έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, οι ιθύνοντες των «βυσσινί» συμφώνησαν με τον τεχνικό Ανδρέα Τρυφωνόπουλο ο οποίος θα τους καθοδηγήσει από τον πάγκο τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδαα προσέλαβε έναν έμπειρο και μεγάλο προπονητή, τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.

Αυτή είναι η αρχή των κινήσεων στην ομάδα μας, καθώς όλα πλέον θα γίνονται γρήγορα και καλά.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τιμήσει τη φανέλα του Αστέρα και πάλι στο παρελθόν με επιτυχία, έχοντας κατακτήσει νταμπλ στην Ηλεία.

Έχει δε περάσει ξανά από τον πάγκο του Αστέρα πρόπερσι, όταν και κατακτήσαμε τον τίτλο της Γ΄ Εθνικής, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Η πρόσληψη του νέου τεχνικού, επιταχύνει τον σχεδιασμό του δυναμικού, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Παράλληλα, γίνονται και επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα πλαισιώσουν τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ και ήδη από την περασμένη χρονιά «μεγάλωσαν» παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες στην Γ’ Εθνική.

Όλη η επικαιρότητα