Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Μεταγραφές και διαρκείας στο Δ.Σ.!

Ακούστε το άρθρο

Με πλήρη σύνθεση συνεκλήθη και συνεδρίασε το Δ.Σ. του AO Αστέρας Αμαλιάδας. Παρόντα ήταν όλα τα μέλη, μεταξύ αυτών και ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου.  Πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Παράλληλα εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι τιμές αυτών ανά κατηγορία.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του χορηγικού πακέτου του συλλόγου, καθώς και άλλα οικονομικά και οργανωτικά θέματα. Διευκρινίστηκαν επακριβώς οι αρμοδιότητες και καταρτίστηκε το πλάνο.

Τις επόμενες μέρες, με την άφιξη του τεχνικού της ομάδας κ. Πέτρου Μίχου, θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό χρονοδιάγραμμα και θα αποφασιστεί επακριβώς η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, με πιθανότερη ημερομηνία  την επόμενη  Τετάρτη 26  Ιουλίου! Παράλληλα, συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για περαιτέρω ενίσχυση. Μεταξύ άλλων, είναι προχωρημένες οι επαφές με έμπειρο κεντρικό αμυντικό, προερχόμενο από ανώτερες κατηγορίες. Καθώς και με παίκτες, τουλάχιστον δυο θέσεων ακόμα.

Λύθηκε η  συνεργασία με Γιάννη Παρασκευόπουλο

Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο. Τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όλη η επικαιρότητα