Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Νίκη Τραγανού στις 3 μ.μ.: Ηλειακό ντέρμπι με… ιδιαιτερότητες!

Ακούστε το άρθρο

Έναν ακόμα ηλειακό «εμφύλιο» περιλαμβάνει η αυγή του 2019 αφού σήμερα, για την πρεμιέρα του β’ γύρου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα τεθούν αντιμέτωποι στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας με τη Νίκη Τραγανού.

Οι «βυσσινί» των χιλίων προβλημάτων, αγωνιστικών και μη, βρίσκονται καθηλωμένοι στην τελευταία θέση με το μέλλον τους να προβλέπεται δυσοίωνο ωστόσο όσοι έχουν απομείνει στο σύλλογο, σεβόμενοι την ιστορία του, συνεχίζουν να παλεύουν. Οι Πρωταθλητές Ηλείας από την άλλη, εξακολουθούν να βρίσκονται στο κόλπο της παραμονής και η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος ώστε να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος.

Πάμε  να δούμε τι γίνεται στα δύο στρατόπεδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Για  την ιστορία του!

Στην Αμαλιάδα  επιστρέφει  σήμερα  ο  Αστέρας , ενόψει του ντέρμπι  της πρεμιέρας του β΄ γύρου στον 6ο  όμιλο  της Γ΄ εθνικής,  κόντρα στη Νίκη Τραγανού. Ένα  ματς όπου  οι «βυσσινί»,  εναπομείναντες ντόπιοι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία  τους  υπό τις οδηγίες του βοηθού Κώστα Παναγόπουλου, αφού ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος απουσιάζει, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα βρίσκεται  σήμερα στον πάγκο ή θα αποχωρήσει οριστικά, καλούνται να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδας, και να μην διασυρθούν, όπως την περασμένη αγωνιστική στη Ρόδο!  Παράλληλα  συνεχίζονται οι συναντήσεις για το μέλλον του Αστέρα, στις οποίες συμμετέχει και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος εξάλλου από την αρχή της σεζόν στέκεται στο πλάι της ομάδας. Στόχος είναι μετά το σημερινό παιχνίδι, να υπάρξει και νέα διοίκηση, η οποία θα αναλάβει πλήρως να τρέξει την ομάδα. Αυτά θα γίνουν μετά το ματς με τη Νίκη Τραγανού.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

Με Σωτηρόπουλο για τρίποντο «ανάσα»

Η Νίκη παρά την ήττα από τον Πανηλειακό, είναι ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, ωστόσο αν θέλει να παραμείνει γερά στο κόλπο, το τρίποντο σήμερα κόντρα στον ουραγό του 6ου ομίλου είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος, αφού με τα προβλήματα που έχει ο Αστέρας και αν δεν αλλάξει η κατάσταση, πολύ δύσκολα οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την σωτηρία δεν θα πάρουν τους βαθμούς απέναντι του.

Ήδη οι δυο βαθμοί της πρεμιέρας, μετά το τελικό 1-1 λείπουν από τους Πρωταθλητές Ηλείας που σήμερα πάνε στην Αμαλιάδα αποφασισμένοι για τη νίκη η οποία είναι πολύ πιθανό να τους βγάλει και από την επικίνδυνη ζώνη.

Σύμμαχος σε αυτή τους την προσπάθεια θα είναι η πρώτη παρουσία του Σωτηρόπουλου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς και σήμερα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα «μπλε».

Απόντες σε  σχέση με τα  προηγούμενα παιχνίδια – πέρα φυσικά από τους Ακασού και Ντιαλό – θα είναι ο τιμωρημένος Αρμάντο Λούζι αλλά και ο Στάτης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε.

Σφυρίζει ο Ρέκκας (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Καρβούνη (Μεσσηνία) και Σταματόπουλο (Αρκαδία).

Όλη η επικαιρότητα