Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Ο «Σουπερλιγκάτος» Ζ. Καβουσάκης στον άσο!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή προχώρησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 11/1/1989 στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει ύψος 1,87μ.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, κι έπαιξε στην Κ20 της ομάδας (με ένα πέρασμα κι από τον Ηρόδοτο) πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2008. Από τότε έως το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε ως επαγγελματίας στην ομάδα της Κρήτης.

Τον Ιανουάριο του 2017 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό, όπου και ολοκλήρωσε τη περσινή σεζόν.

Ο Καβουσάκης έχει πενήντα συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ, Κύπελλο Ελλάδας και Φούτμπολ Λιγκ, εκ των οποίων οι 31 στη Σούπερ Λιγκ.

Η απόκτηση του ισχυροποιεί τους «βυσσινί» τα μέγιστα στη θέση του τερματοφύλακα αφού εκτός από τον ίδιο, υπάρχουν ακόμα και οι Τσάμης, Πασάι συνθέτοντας μια τριάδα γκολκίπερ ανώτερης κατηγορίας.

Έτσι, ξεκινά ένας νέος κύκλος δυνατών μεταγραφών για την ομάδα του Αστέρα, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του ο Τίμος Καβακάς ο οποίος σε συνεργασία με τον Θ. Παπαγεωργίου θέλουν να κάνουν ακόμα πιο ισχυρή απ’ ότι ήδη είναι την ομάδα, με τους φετινούς στόχους των «βυσσινί» βάσει των εντυπωσιακών κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα να φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Β’ Εθνική!

Γεύση… Football League την Κυριακή στην Αμαλιάδα

Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό, την Κυριακή, ο Αστέρας Αμαλιάδας θα υποδεχτεί τα φιλόδοξα Τρίκαλα του Σωτήρη Αντωνίου σε ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Καβακά στον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα, για τον συγκεκριμένο αγώνα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο αναφέροντας τα εξής:

«Πρεμιέρα στον δεύτερο και πιο σπουδαίο κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας κάνει ο Αστέρας μας την ερχόμενη Κυριακή. Υποδέχεται τα Τρίκαλα σε ένα φιλικό με άρωμα… Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα μας, στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο, ενισχυμένη και με τις τελευταίες μεταγραφές, αντιμετωπίζει την ισχυρή ομάδα των Τρικάλων του Σωτήρη Αντωνίου, σε ένα παιχνίδι που κανένας δεν πρέπει να χάσει.
Την Κυριακή στις 5:30μ.μ., όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας.
Εσύ θα λείπεις;»

Όλη η επικαιρότητα