ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας – Ολυμπιακός Σαβαλίων: 0 – 0 Δεν «Χ»αρηκε κανείς…

Ακούστε το άρθρο

Μελανό σημείο του ματς ο σοβαρός τραυματισμός του Δημ. Μπράβου!

Χωρίς  νικητή έληξε το γειτονικό ντέρμπι της Αμαλιάδας,  Αστέρας – Σαβάλια(0-0), με το οποίο ολοκληρώθηκε  χθες το απόγευμα η 9η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ! Ένα σκορ  που μάλλον… δεν ευχαρίστησε κανέναν, καθώς  ήθελαν νίκη, για να ανέβουν βαθμολογικά!

                 Οι  καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δυνατά  ξεκίνησε  ο Ολ. Σαβαλίων , και στο 8′ από πάσα του Μπράβου, πλασέ του Σταυρούλια από πολύ καλή θέση έδιωξε ο Σταθόπουλος δύσκολα!  Στο 43′ καλή στιγμή πάλι με τον Σταυρούλια,  που πλάσαρε μέσα από την περιοχή και πάλι έδιωξε ο Σταθόπουλος, ενώ στο 45’+4′ από φάουλ του Χ. Μαρκόπουλου, ο Χοτζάι έκανε πλασέ άουτ! Στο ίδιο διάστημα ο Αστέρας απείλησε  στο 37′ , όταν  έφυγε στην αντεπίθεση  ο Έλιοτ και σούταρε,  όμως το σουτ που έκανε  πέρασε άουτ, στο 45+2′ από φάουλ του Μαρκόπουλου, κεφαλιά του Έλιοτ πέρασε άουτ, και στο 45+3′ από γύρισμα του Έλιοτ στον Μουρούτη αυτός από ιδανική θέση δεν βρήκε καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Κουτσαβίτης!  Στην επανάληψη  και στο 47′ μόνος του ο Μουρούτης, έκανε πλασέ που αποκρούστηκε από τον Κουτσαβίτη,  και στο 50′ από πολύ καλή θέση ο Σταυρούλιας έκανε πλασέ που απόκρουσε ο Σταθόπουλος.  Στο 54′ μακρινό σουτ του Έλιοτ, απομάκρυνε ο Κουτσαβίτης, και στο 67′ πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολ. Σαβαλίων,  όταν ο Ρούνης πλάσαρε άουτ από ιδανική θέση,  μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου! Στο 85′ ο Ολ. Σαβαλίων ζήτησε πέναλτι για ανατροπή μέσα στην περιοχή χωρίς πάντως να δοθεί κάτι από τον διαιτητή Β. Τσάκαλη, και στο 89′ νέα πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα των Σαβαλίων όταν ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αντωνόπουλου από θέση μετώπου προς την εστία πέρασε άουτ. Η τελευταία  ευκαιρία ανήκει στον Αστέρα, όταν  στο 90+2′  είχε δοκάρι σε σουτ του Παν. Μαρκόπουλου , που αρχικά κατέληξε πρώτα στο οριζόντιο κι έπειτα στο έδαφος!

Αστέρας Αμ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Σιούλας, Φερνάντες, Ντίαζ (57′ Δ.Ντάβαρης), Ι.Ντάβαρης (75′ Ζωγόπουλος), Ονουάτσι, Έλιοτ, Μαρκόπουλος, Μουρούτης (70′ Γαλάνης)

Ολυμπιακός Σαβ.: Κουτσαβίτης, Παρασκευόπουλος (83′ Κάσσας), Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Χ.Μαρκόπουλος, Κολτσίδας, Μπράβος (52′ λ. τρ. Γιαννακόπουλος), Αβραμόπουλος, Ρούνης (87′ Σαββανίδης), Αντωνόπουλος, Σταυρούλιας

Κάταγμα  έξω σφυρού… ο Δημ. Μπράβος!

Μελανό σημείο του ματς, ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Μπράβου των Σαβαλίων! Έτσι λοιπόν στο 52΄,  ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Έλιοτ, έστειλε τον Δημήτρη Μπράβο στο νοσοκομείο, με κάταγμα ποδοκνημικής, στο αριστερό πόδι(κάταγμα εξω σφυρού σύμφωνα με τους γιατρούς). Μια τεράστια απώλεια για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδωσε άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας του με την άφιξή του, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Καθως ηδη του τοποθετήθηκε γύψος για 45 ημέρες, και κατόπιν θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες!

Όλη η επικαιρότητα