Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – ΠΑΟ Βάρδας 0-4: Όπως αναμενόταν…

Ακούστε το άρθρο

Δεν συνάντησε  ιδιαίτερη αντίσταση ο  δυνατός ΠΑΟ Βάρδας  να περάσει νικηφόρα χθες το απόγευμα από το Δημ. Στ. Αμαλιάδας, κερδίζοντας με σκορ 4 – 0  ,  τον ιστορικό Αστέρα, που πλέον μόνο οι φανέλες του,  θυμίζουν την περσινή πρωταθλήτρια  ομάδα της Γ΄ εθνικής.

Καθώς  τα ομολογουμένως φιλότιμα παιδιά που στελεχώνουν αυτή την ώρα τον Αστέρα, προερχόμενα  όλα σχεδόν από τις ακαδημίες της ομάδας, δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τους επαγγελματίες παίκτες, όχι μόνο του ΠΑΟΒ, αλλά όλων των ομάδων του 6ου ομίλου. Απλά παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον.

Έτσι το χθεσινό ματς , ήταν τυπική διαδικασία για τους «πράσινους» του Μίκι Τσίρκοβιτς, που ήταν τελικά στο  γήπεδο.

                        Οι φάσεις  και τα γκολ του αγώνα…

 

Μόλις  στο 20′ ο Γούρμος με  ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. Στο 40′ ο Αστέρας πλησίασε το γκολ, όταν σε αντεπίθεση με τον Ζωγάκη και ασίστ στον Ζωγόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ  από ιδανική θέση, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι (αναπήδησε ξανά),  και έφυγε άουτ. Και αφού δεν εγινε το 1 – 1, στο 45′, ύστερα  από σέντρα του Ντάζου, ο Γούρμος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα  στα δίχτυα για το 0 – 2! Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις πολλές αλλαγές που έγιναν, και απλά στο 70′ ο ΠΑΟΒ έβγαλε την αντεπίθεση με τον Μπούνα, που με  πλασέ , διαμόρφωσε το 0 – 3, σε φάση πάντως που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ στην προσπάθεια του . Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 72΄, είχαμε νέα γρήγορη αντεπίθεση της Βάρδας,  και ασίστ του Μικελάτου, στον  Παπαλάμπρο  που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 0 – 4. Καθώς  τα υπόλοιπα 20 λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση του ματς, κύλισαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, και για τις δυο ομάδες!

Αστέρας: Βλάχος (44′ λ.τ. Εσάι), Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Καραγιάννης, Μαρκόπουλος, Αθανασούλης (62′ Κουτσομύτης),  Ζωγάκης, Ζωγόπουλος (57′ Κ. Γιαννόπουλος), Ζαφειρόπουλος (57′ Παπαγεωργίου), Σκάμπι, Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Αγουρίδης, Ντάζος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Μικελάτος, Ντόμας (46′ Σιδέρης), Δ. Νικολόπουλος (55′ Ξύδης) Λιόσης, Γούρμος (46′ Παπαλάμπρος), Μπούνας.

Όλη η επικαιρότητα