Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Παραιτήθηκε ο Αγγελής!

Ακούστε το άρθρο

Δυο μόλις μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας επί του Πανηλειακού και την μείωση της διαφοράς από τον Βλαχιώτη στον ένα βαθμό, ο Βαγγέλης Αγγελής γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο των «βυσσινί», επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Στην επιστολή του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θανάση Παπαγεωργίου και τον Κώστα Νικολόπουλο ενώ εύχεται ο Αστέρας να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέση στον 5ο όμιλο και η άνοδος στην Β’ Εθνική.

Aναλυτικά τα όσα τονίζει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ενασχόλησης στα διοικητικά δρώμενα του Αστέρα Αμαλιάδας. Καθαρά οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν άλλο να παραμείνω στην αγαπημένη μου ομάδα τον Αστέρα. Φεύγοντας αφήνω πίσω μου ένα πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, που λέγεται εκτίμηση και φιλία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, επώνυμους και ανώνυμους που βοήθησαν τη σημερινή διοίκηση και ιδιαίτερα εμένα, να μπορέσει ο ιστορικός Αστέρας να φτάσει πάρα πολύ κοντά στο στόχο του. Ένα ιδιαίτερο μεγάλο ευχαριστώ, στους δυο μεγάλους αφανείς ήρωες, κ. Παπαγεωργίου και κ. Νικολόπουλο, που το καλοκαίρι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπηρέτησα την ομάδα αυτή από το πόστο του προέδρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

Όλη η επικαιρότητα