Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Σούλης Παπαδόπουλος – «Μου αρέσουν οι προκλήσεις!»

Ακούστε το άρθρο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του. Έχει καταφέρει με τη δουλειά του να οδηγήσει αρκετές ομάδες σε ανόδους στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα αναλαμβάνει τον Αστέρα Αμαλιάδας. Μία ομάδα με φιλοδοξίες και όνειρο την άνοδο στη Football League.

Στη Mikriliga μίλησαν μαζί του λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αμαλιάδα. Ο πολύπειρος τεχνικός έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως προέκυψε η συμφωνία:

«Κοιτάξτε, όταν μία ομάδα σου κάνει μία πρόταση, η οποία σε καλύπτει απ’ όλες τις πλευρές, δεν μπορείς να την αρνηθείς. Ήταν μία πολύ καλή πρόταση και οικονομικά. Σίγουρα, όμως, με κέρδισε και η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας. Ο κύριος Παπαγεωργίου μου έδειξε πως με θέλει και πως θα με στηρίξει. Μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις. Αυτήν την περίοδο, η ομάδα έκανε κάποιες ήττες και έπεσε από την κορυφή και είναι πρόκληση να αλλάξουμε πρόσωπο και να φέρουμε και πάλι τον Αστέρα στον δρόμο των επιτυχιών».

Τι περιμένουμε από τον Αστέρα από εδώ και πέρα:

«Δουλειά. Σκληρή δουλειά. Αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους της ομάδας. Το γεγονός ότι έχω κερδίσει κάποιες ανόδους, από μόνο του δε λέει τίποτα. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, προσηλωμένοι στους στόχους του Αστέρα, προκειμένου να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τίποτα δεν μπορεί να μας εγγυηθεί την επιτυχία αν δεν κοπιάσουμε και οι ίδιοι».

Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμάτα:

«Παίζουμε με μία πολύ ιστορική ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται και κοντά στη βαθμολογία. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πολύ κόσμο στην εξέδρα γιατί το αξίζουν και οι δύο σύλλογοι».

Όλη η επικαιρότητα