Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Με σοβαρότητα για το «διπλό» με Παλληξουριακό  

Ακούστε το άρθρο

Με τον Γιώργο Μπουντόπουλο τελικά στη διάθεση του θα αγωνιστεί κόντρα στον Παλληξουριακό, ο Αστέρας Αμαλιάδας, καθώς το δελτίο του Πυργιώτη μεσοεπιθετικού πρόλαβε και εκδόθηκε χθες.

Ο Αστέρας όμως, είναι αμφίβολο αν θα έχει στην διάθεση του τον δεξιό μπακ Νίκο Μπουζούρα, ο οποίος είναι τραυματίας από το προηγούμενο ματς, ενώ και ο Ματθαίος Μαρουκάκης δεν είναι βέβαια πλήρως έτοιμος λόγω του γνωστού προβλήματος (στην περιοχή της βουβωνικής χώρας), αλλά θα μετέχει στην αποστολή και θα κριθεί λίγο πριν τον αγώνα αν και πόσο μπορεί να αγωνιστεί.

Είναι πιθανό ο παίκτης να προφυλαχθεί για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του αγώνα.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, οι «βυσσινί» θέλουν φυσικά μόνο τη νίκη στον σημερινό αγώνα με τον Παλληξουριακό, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν ξανά στο ρετιρέ του 5ου ομίλου.

Ο Παλληξουριακός σίγουρα δεν έχει την αγωνιστική δύναμη του Αστέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα κάνουν ένα απλό … χαλάρωμα σήμερα το μεσημέρι.

Αντίθετα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους (δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο Ληξούρι έχουν χάσει βαθμούς, τόσο η Βάρδα που ηττήθηκε, όσο και η Καλαμάτα που ήρθε ισόπαλη).

*** Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Όλη η επικαιρότητα