Αστέρας Αμαλιάδας: Στη Γ΄ Εθνική και με Γκάμαρη!

Ο Γιώργος Γκάμαρης, είναι σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο φερόμενος ως ενδιαφερόμενος να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του Αστέρα Αμαλιάδας, μετά τη μαραθώνια προσπάθεια να δηλωθεί η ομάδα στη Γ΄ Εθνική (όπως και έγινε τελικά χθες).

Ο Γκάμαρης, ο οποίος κατάγεται από την Ηλεία (Λαντζόι), έχει μακρά θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στα πλάνα του έχει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ηλεία. Μάλιστα, μετά την οριστική απεμπλοκή του από τον Παναιγιάλειο, φέρεται άμεσα να αποφάσισε να στραφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηλεία και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Γκάμαρης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και είναι ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι έτρεξαν τις τελευταίες ώρες, να προφτάσει να δηλωθεί η ομάδα στη Γ΄ εθνική. Ο

Ο Γιώργος Γκάμαρης, φέρεται πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, να έχει μια ομάδα συνεργατών, οι οποίοι σε συνεργασία με τους ντόπιους παράγοντες, θα φτιάξουν ένα διοικητικό σχήμα, ενώ έχει και έτοιμες λύσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητή, οι οποίοι θα βοηθήσουν με την έλευσή τους στο να γίνει  ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.