Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Συνέτριψε 4-1 στην πρεμιέρα με Παλληξουριακό

Ακούστε το άρθρο

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αστέρας δεν … μάσησε και τελικά νίκησε σχετικά εύκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Παλληξουριακό με 4-1, παίζοντας καλή μπάλα κατά διαστήματα, και δείχνοντας πως θα είναι από τους «πρωταγωνιστές» του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ηλείας φανέρωσε αρκετές αρετές στην επιθετική γραμμή, έχοντας στο ροστερ της παίκτες όπως ο Κέρι, ο Μαρουκάκης, και ο Τόρες, και αν είναι προσεκτική στα ματς που έρχονται, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά φέτος.

Το πόσο ψηλά, θα το δούμε στην ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με λίγα λόγια

Ο χθεσινός αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «βυσσινί», αφού στο 3’ είδαν τον Παλληξουριακό να ανοίγει το σκορ με προβολή του Αντωνάτου μετά από σέντρα του Κόμητα.

Αυτό το γκολ «πάγωσε» προς στιγμήν τους γηπεδούχους, που όμως κατάφεραν να βρουν γρήγορα τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν στην ισοφάριση στο 24’, όταν ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι από τον Μαυροειδή και ο Κέρι στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που έπεσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό το γκολ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και αφού ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει, στο 43’ έγινε το 2-1 πάλι από τον Κέρι που μπήκε με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και πλασάρε εύστοχα τον Σκαμαντζούρα.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 49’ με το ωραίο πλασέ στην κίνηση του Τόρες που έκανε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 έγραψε ο Μαρουκάκης στο 90’ με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Κυριάκου.

Ο Αστέρας είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 88’ με τον Κασνέτση (με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κυριάκου).

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπουτσικάκης, Παπαδόπουλος, Κουμπαρούλης (57′ λ.τρ. Κασάπης), Μπουζούρας, Ρόβας (65′ Σταθάτος), Κέρι, Μπανούσης (86′ Κασνέτση), Μαρουκάκης, Τόρες, Μπαρμπαρούσης (76′ Κυριάκος)

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Αντωνάτος Κ., Μαυροειδής (60′ Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λουλούδας, Βαλέντης (76’ Μπράτι), Κόμητας, Καράι, Αντωνάτος Ηλ., Πολλάκης (60′ Πολλάτος), Ζαφειράτος

Όλη η επικαιρότητα