Αστέρας Αμαλιάδας: Τελευταίο «χαρτί»… με Εθνικό την Κυριακή!

Το τελευταίο του «χαρτί» για την άνοδο στη Β’ Εθνική, παίζει την Κυριακή 6/5 και ώρα 17.00 στο Στάδιο Αμαλιάδας σε ένα πολύ μεγάλο και κρισιμότατο ματς ο Αστέρας, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Πειραιά για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Football League.

Ο Αστέρας παρότι αντιμετώπισε στα δυο πρώτα ματς, ατυχίες και εχθρικές διαιτησίες, καλείται τώρα πάση θυσία να πάρει τη νίκη, διορθώνοντας τα ταυτόχρονα τα όποια έως τώρα λάθη του, κυρίως στην άμυνα! Όπως προαναφέραμε είναι το “τελευταίο χαρτί” της Ηλειακής ομάδας να κερδίσει τον αγώνα για να αποκτήσει μεγάλες πιθανότητες διεκδίκησης της ανόδου! Για αυτό και αυτή τη φορά, καλούνται με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ., όλοι οι φίλοι της ομάδας, αλλά και γενικότερα όλοι οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο, και να βάλουν το δικό τους …λιθαράκι για την μεγάλη νίκη!

Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ τη «μάχη»
Πάμε γήπεδο, κερδίζουμε και μπαίνουμε ξανά στο χορό!

«Την Κυριακή στις 5μ.μ., η ομάδα μας, ο Αστέρας Αμαλιάδας, υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά για την 3η αγωνιστική των Μπαράζ των Πρωταθλητών, για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.  Όλοι στο γήπεδο, για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας και την βοηθήσουμε να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Μια νίκη η οποία θα μας βάλει ξανά στο «παιχνίδι» της ανόδου. Αυτή τη νίκη, την παίρνουμε εμείς, ο κόσμος. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, δεν εγκαταλείπουμε τη «μάχη».
Με αυτή τη νίκη μπαίνουμε ξανά στο χορό. Με τη συμπαράσταση στην ομάδα μας, φθάνουμε στους τρεις βαθμούς, κρατάμε το όνειρο ζωντανό, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, θα γίνει η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής από την ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, το έπαθλο και τα μετάλλια, θα απονείμει στους παίκτες μας, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Τάκης Παπαχρήστος.
Όλη τη σεζόν αντέξαμε και σταθήκαμε όρθιοι. Πάμε να κάνουμε το ίδιο και τώρα»!