Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο

Ακούστε το άρθρο

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 29 Απριλίου αρχίζει η προσπάθεια του Αστέρα για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Η ομάδα της Ηλείας θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη (Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου) τον Ηρόδοτο, θέλοντας φυσικά να ξεκινήσει με νίκη τα μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Το παιχνίδι της Κρήτης είναι πολύ … πονηρό, αλλά οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου μπορούν να πάρουν το «διπλό» και να δείξουν από την αρχή ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αστέρα, που πριν τον αγώνα με τον Ηρόδοτο, έχει αύριο Τετάρτη 25/4 και τον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Αμαλιάδα με τον Παναρκαδικό.

Και επειδή οι «βυσσινί» καίγονται για την άνοδο στην Β’ Εθνική, αλλά και επειδή θα υπάρξει λίγο μετά ένα κουραστικό ταξίδι, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν αύριο παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τους λεγόμενους βασικούς.

Το αυριανό ματς έχει ώρα έναρξης στις 4.30 και το διαιτητεύει ο Μιχ. Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς του Βαλιάνο, Γαλανόπουλο (της ίδιας Ένωσης).

*** Όπως έγινε γνωστό από το τουριστικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου “Zafiropoulos Tours” σκοπεύουν να οργανώσουν εκδρομή στην Κρήτη. Για το σκοπό αυτό, ενημερώνονται οι φιλάθλοι του Αστέρα, όσοι επιθυμούν να βρεθούν κοντά στην ομάδα, να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο Zafiropoulos Tours (Πλατεία Αγ. Αθανασίου, Καποδιστρίου 6, τηλέφωνο: 26220 23880)

* * * Υπενθυμίζεται το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για τον Αστέρα Αμαλιάδας που έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Κυριακή 29/4 ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

2η αγωνιστική: Τετάρτη 2/5 ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ Σπάτων

3η αγωνιστική: Κυριακή 6/5 ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Πειραιά

4η αγωνιστική: Κυριακή 13/5 ΑΣΤΕΡΑΣ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ

5η αγωνιστική: Κυριακή 20/5 ΑΗΤΤΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

6η αγωνιστική: Κυριακή 27/5 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Όλη η επικαιρότητα