Αστέρας Αμαλιάδας: Την Κυριακή Γ. Σ. για νέο Δ.Σ. !

Μπορεί να πρόλαβε να δηλωθεί στη Γ’ Εθνική και να μην χάσει την προθεσμία ο Αστέρας Αμαλιάδας (χάρη στις προσπάθειες του δημάρχου Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλου), αλλά πλέον υπάρχει μπροστά το κομμάτι ανάδειξης διοίκησης. Έτσι έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση για την Κυριακή, με θέμα να αναδειχθεί το νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Γ.Σ.:

«Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/8” Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Αστέρας, την Κυριακή 19/8 στις 7:30μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, σε Γενική Συνέλευση με θέμα: «Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Oμίλου».

Β. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Ελπίζω την Κυριακή να βγει διοίκηση»!

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος πέρσι, αλλά λειτουργώντας ως εκτελεστικός διευθυντής τις τελευταίες μέρες, εξέθεσε τις απόψεις του αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην ομάδα:  «Δεν κρύβω ότι υπήρχαν και στιγμές που απελπίστηκα. Αναρωτιόμουν τί πάω να κάνω. Όμως είχα χρέος απέναντι σε μια πόλη και απέναντι σε μια ομάδα η οποία με ανέδειξε, να μην την αφήσω να κατρακυλήσει στο τοπικό. Δεν είχα το δικαίωμα να την παραδώσω μια κατηγορία πιο κάτω. Η Γενική Συνέλευση μας εμπιστεύτηκε να τρέξουμε τις διαδικασίες για να βρεθεί λύση. Όχι για να πάμε την ομάδα στο τοπικό.  Την Κυριακή, θα γίνει Γενική Συνέλευση. Εκεί πλέον τις αποφάσεις θα τις πάρουν τα μέλη της ομάδας. Θα βρίσκεται και ο Γιώργος Γκάμαρης εκεί και θα μιλήσει. Θα εκθέσει τις απόψεις του. Θα τον ακούσουν τα μέλη και θα αποφασίσουν. Ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να εκλεγεί μια διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα».