Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Β. Αγγελής : «Η ώρα να μιλήσει ο κόσμος»

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν, την ολοκλήρωση σπουδαίων μεταγραφών και την έναρξη της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας, ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Βαγγέλης Αγγελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις αρχές του καλοκαιριού, ξεκινήσαμε με το σύνθημα «ένας μόνο δεν φτάνει». Από τότε μέχρι σήμερα πετύχαμε πολλά. Συγκροτήθηκε η διοίκηση, ο σύλλογος δουλεύει, ενώ αγωνιστικά ενισχύθηκε το ρόστερ με σπουδαίες και ακριβές μεταγραφές. Θα ήθελα ως πρόεδρος του συλλόγου να ευχαριστήσω τους κ. κ. Παπαγεωργίου, Νικολόπουλο, καθώς και ολόκληρο το Δ.Σ. για την παρουσία τους στον αγιασμό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απλό κόσμο για την παρουσία του και να τονίσω ότι τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει αυτός. Να μιλήσει ο φοβερός κόσμος του Αστέρα μας.
Ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Βαγγέλης, ο Ανδρέας, κάνουν αυτό που πρέπει για την ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο καθένας αυτό που μπορεί, γιατί δεν περισσεύει κανένας. Αν γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια, τότε μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Αν ο κόσμος είναι μαζί μας, με ένα εισιτήριο διαρκείας, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Ακόμα και ένας περισσότερος από εμάς να πάρει εισιτήριο θα είναι μια ακόμα πολύ μεγάλη νίκη εκτός γηπέδου. Θα είναι μια ακόμα μεγάλη βοήθεια για μια μεγάλη νίκη παραπάνω και μέσα στο γήπεδο. Για ένα βήμα πιο μπροστά του Αστέρα μας. Το είπαμε και το ξαναλέμε. Ένας μόνο δεν φτάνει. Ο καθένας από εμάς να κρατήσει στο χέρι του ένα εισιτήριο και μαζί το όνειρο ζωντανό. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος…».

Όλη η επικαιρότητα