Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Βλέπει μεταγραφές… και Τρίκαλα!

Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει ο κόσμος της Αμαλιάδας  και όχι μόνο, το παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στα Τρίκαλα, ένα ματς με έντονο άρωμα Φούτμπολ Λιγκ(εστω και φιλικό). Οι κινήσεις άλλωστε του Θανάση Παπαγεωργίου έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο. Με ανακοίνωση του ο Αστέρας, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να παρακολουθήσει από κοντά το «χτίσιμο» του νέου Αστέρα, ο οποίος έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, 45 χρόνια μετά το έπος του 1972.  Η ανακοίνωση:

«Σούπερ φιλικό την Κυριακή στην Αμαλιάδα! Ο Αστέρας υποδέχεται την ΠΑΕ Τρίκαλα. Είναι η έναρξη στον δεύτερο και σημαντικότερο κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που κάνει ο Αστέρας την Κυριακή αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα, και στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο ματς που συγκεντρώνει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον! Ένα ματς με πολύ έντονο το …άρωμα της Football League!
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αστέρας καλεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά κι όλης της ποδοσφαιρικής Ηλείας για να παρευρεθεί. Και με τον κόσμο της ομάδας που έχει ήδη αρχίσει να “ξεδιπλώνει” το μεγάλο ενδιαφέρον του, να είναι έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς κατακλύζοντας την Κυριακή το γήπεδο με την παρουσία του! Την Κυριακή “όλοι οι δρόμοι” οδηγούν στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Άλλωστε, αυτή η πολύ μεγάλη προσπάθεια που ήδη γίνεται στον φετινό Αστέρα πρέπει να ενισχυθεί από όλους! Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, κι όπως χρειάζεται να ξαναγίνει και τώρα. Για να μπορέσει να συνεχιστεί αυτή η πολύ μεγάλη πορεία προς τις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες, που έχει πλέον ξεκινήσει στην Αμαλιάδα για τον Αστέρα.

                 Τίμος Καβακάς: «Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της ομάδας, μιλώντας στο asterasamaliadas.gr τόνισε :
«Θα παίξουμε ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Ένα ματς αξιόπιστο, με έναν αντίπαλο που έχει στόχο τη φετινή σεζόν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και το ματς αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για μας.
Εμείς καλούμαστε μέσα από τη διαδικασία των φιλικών να βρούμε και τη χημεία μας, αλλά και να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μας ενδιαφέρει και η ουσία, που είναι και το αποτέλεσμα. Δεν έχει καμία σημασία αν είμαι δέκα μέρες στην ομάδα. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας τα παιδιά έχουν φορτωθεί με προπόνηση και είναι λογικό. Παρουσιάζουμε βελτίωση και θέλουμε να δούμε και στα φιλικά ένα κομμάτι αυτού που εφαρμόζουμε σ τις προπονήσεις. Ελπίζω στο ματς αυτό να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα, με ένα πλούσιο ρόστερ, ποιοτικότατη. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να έρθει και κόσμος και δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

                          Ετοιμάζει  νέες  μεταγραφές…

Εν τω μεταξύ, νέα μεταγραφή έχει στα σκαριά ο Αστέρας Αμαλιάδας. Ηδη υπό μεταγραφή παίκτης βρίσκεται στην Ηλεία και την Αμαλιάδα, και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Τίμο Καβακά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην έχουμε μόνο μια μεταγραφή, αλλά ίσως και δυο. Ουδείς μπορεί να διαβλέψει τις προθέσεις του Παπαγεωργίου, αλλά και να γνωρίζει τις εισηγήσεις του προπονητή, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα και καταστρώνουν τα πλάνα.

Όλη η επικαιρότητα