Super league

Αστέρας Τρίπολης: Στην πρώτη ομάδα ο Παν. Διαμαντόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας, υπέγραψε χθες επαγγελματικά συμβόλαια με εννέα ποδοσφαιριστές από την Κ20. Μεταξύ αυτών και του Ηλείου(κατάγεται από τη Βαρβάσαινα), Παναγιώτη Διαμαντόπουλου!

Αυτά τα παιδιά, τα οποία μαζί με όλους τους συμπαίκτες τους αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Κ17 που έφτασε μέχρι τον τελικό του FINAL 4 κόντρα στον Ολυμπιακό  και κέρδισε τους επαίνους της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για ν’ αποτελέσουν το μέλλον και την κινητήριο δύναμη του ΑΣΤΕΡΑ, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ.  Και συνεχίζει: Η ευκαιρία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όπως και σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και την κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίχως διακρίσεις δίνει την ευκαιρία εξέλιξης σε όλα τα παιδιά, είτε έγιναν επαγγελματίες είτε όχι στην παρούσα φάση. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά και να έχουν σεμνότητα και ταπεινότητα σε όλες τις δραστηριότητες τους.

                   ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ 

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και σε αυτά που έγιναν επαγγελματίες και σε αυτά που ακολουθούν. Η σκληρή δουλειά και το να παραμείνουν προσγειωμένοι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία εφόδια για το μέλλον τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δείχνει με ακόμη μία κίνηση το πόσο πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες του. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να μας αναγκάσουν στο άμεσο μέλλον να τους θαυμάσουμε ξανά.” 

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ:  

Γιώργος Κανελλόπουλος, Βασίλης Τσέκος, Κυριάκος Γλέζος, Μανώλης Ντίνε,

Γιώργος Αντζουλάς, Γιάννης Χριστόπουλος , Γιώργος Ζήσης,

Γρηγόρης Φωτόπουλος και

Παναγιώτης Διαμαντόπουλος 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/03/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 96

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος?

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ηλειακού ποδοσφαίρου, βασικό στέλεχος της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, έως χθες, και πλέον στέλεχος της πρώτης ομάδας !

Ο νεαρός Παναγιώτης Διαμαντόπουλος αγωνίζεται κυρίως σαν δεξί μπακ, αλλά και δεξί χαφ. Είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλά στοιχεία, αφού διαθέτει πολύ καλή μεταβίβαση, είτε κοντινή είτε μακρινή. Παίζει πολύ καλά σαν φουλ μπακ ενώ διαθέτει πολύ καλή σέντρα. Είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή προσαρμογή και πειθαρχεία στο παιχνίδι του. Ήταν βασικό μέλος των μικτών Ηλείας νέων και παίδων, ενώ πριν τον Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε με τον Πανηλειακό, από τις ακαδημίες του οποίου και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος στις 29 Μαΐου του 2017 είχε παραχωρήσει συνέντευξη  τύπου στην «Πατρίς της Δευτέρας», μιλώντας για την παρουσία του στην ομάδα του Αστέρα, για τον Πανηλειακό, αλλά και για το μέλλον του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις . Μια εξ αυτών ήταν και η εξής:

Πρώτος στόχος σου ποιος είναι η ανδρική ομάδα του Αστέρα ή ακόμη πιο ψηλά;

“Πρωταρχικός στόχος μου είναι να συνεχίσω με τον Αστέρα Τρίπολης και με υπομονή και πολύ δουλειά να ενταχθώ στην πρώτη ομάδα. Θέλω να πιστεύω  πως πολύ σύντομα θα τα καταφέρω!  Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου και σε υψηλότερο επίπεδο! ” Δυο μήνες μετά(χθες), ο ταλαντούχος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος  δικαιώθηκε! Εμείς απλά να του ευχηθούμε καλή τύχη, καλή πορεία, καθιέρωση στην ενδεκάδα του Αστέρα, και φυσικά να φτάσει όσο ψηλότερα μπορέσει!

Όλη η επικαιρότητα