Life

Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 25 Ιουλίου

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Ομαδικό πνεύμα! Συνήθως λειτουργείτε και δράτε μοναχικά, σήμερα όμως θα καταφέρετε πολλά αν λειτουργήσετε, δίχως εγωισμούς, στο πλαίσιο μιας ομάδας.

Ταύρος

Ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι μόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Αξιοποιήστε την σημερινή ημέρα, που θα είναι λιγότερο απαιτητική, με το να τελειοποιήσετε ή να απαλλαγείτε από εργασιακές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Μην ξεχνάτε να προσφέρετε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μπορεί γενικά να είστε γενναιόδωροι, αλλά είστε επίσης και ξεχασιάρηδες. Για αυτό μην αμελήσετε κάποιον φίλο που σας χρειάζεται κοντά του.

Καρκίνος

Κάποιες απότομες αλλαγές στην καθημερινότητα σας – ή του συντρόφου σας – μπορούν να σας απορυθμίσουν. Δείτε την νέα τάξη των πραγμάτων με καλό μάτι και υποσχεθείτε στον εαυτό σας, πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Λέων

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να πάρει μια ανάσα ανακούφισης. Απελευθερωθείτε από προβλήματα και προσπαθήστε να χαλαρώστε μέσα στην πολύβουη καθημερινότητα σας.

Παρθένος

Θαυμάσια μέρα για shopping ή περιποίηση. Μπορεί τα οικονομικά σας να μην είναι στο ζενίθ, αλλά μια μικρή αγορά με τις εκπτώσεις ή ένα μποτέ θα σας κάνει να χαμογελάσετε με ευχαρίστηση.

Ζυγός

Αν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε πια να συμβαδίσετε με τους νέους κανόνες της ζωής σας, μην απελπιστείτε! Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε προσεκτικά την συμβουλή τους.

Σκορπιός

Απανωτές εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής σας άφησαν μια πικρή γεύση στο στόμα σας. Πρέπει να συνηθίσετε τα νέα δεδομένα, αλλά και τις καινούργιες συνθήκες που έχουν μπει στην ζωή σας.

Τοξότης

Οι θετικές εξελίξεις που σας συμβαίνουν τελευταία τις αντιμετωπίζετε με καχυποψία. Καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι, αλλά είναι κακό να μην χαίρεστε με τις μικρές κατακτήσεις της ζωής σας.

Αιγόκερως

Κρατήστε μακριά από την ζωή και την καθημερινότητα σας άτομα που σας προκαλούν σύγχυση και κακά συναισθήματα. Αποφύγετε ή απομακρύνετε αρνητικούς ανθρώπους από την ζωή σας.

Υδροχόος

Αναρωτιέστε γιατί οι συνάδελφοι σας, σας κοιτούν κάπως συνωμοτικά ή με μισό μάτι; Η ζήλια, καλοί μου Υδροχόοι, είναι ένα ζήτημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε στον χώρο εργασίας σας. Υπομονή!

Ιχθύς

Κρατηθείτε μακριά από μπλεξίματα κάθε είδους. Ο συναισθηματικός σας χαρακτήρας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αν αποφασίσετε να αναμειχθείτε σε ξένες υποθέσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα