Life

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου

Ακούστε το άρθρο

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου.

Κριός

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εστιάσεις σε όλα τα θετικά που έχεις στη ζωή σου. Αν σκεφτείς πιο λογικά, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Ταύρος

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο οι διακοπές που πλησιάζουν, η ενέργειά σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το και μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου για ό,τι νιώθεις και θα νιώσεις.

Δίδυμοι

Όλα πάνε καλά στη ζωή σου και σε κάποιο επίπεδο αυτό σε αγχώνει. Εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα, η πολλή ηρεμία δε σου ταιριάζει. Κι όμως, αυτήν την περίοδο την απολαμβάνεις!

Καρκίνος

Ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία στα υλικά αγαθά και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα. Σίγουρα, τα χρήματα είναι βασικό κομμάτι στη ζωή κάθε ανθρώπου, αλλά μην τα ανάγεις σε αυτοσκοπό.

Λέων

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που θα περάσεις τέλεια! Ψάχνεις τον έρωτα παντού, αλλά έχε στο νου σου ότι δε βρίσκεται τόσο εύκολα όσο νομίζεις.

Παρθένος

Είσαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται δύσκολα. Δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό, απλά θέλεις τον χρόνο σου.

Ζυγός

Τη βαρεμάρα των προηγούμενων ημερών έχει διαδεχτεί ο ενθουσιασμός και η όρεξη για βόλτες. Απόλαυσέ το!

Σκορπιός

Θες να βγεις έξω. Θες να φλερτάρεις. Είναι στο αίμα σου, πώς να το κάνουμε; Σαγήνευσε τα πλήθη και μη νιώθεις καμία ενοχή. Δε σου ταιριάζει. Μόνο μια σημείωση: μην πληγώσεις κάποιον για να εκπληρώσεις τα δικά σου «θέλω».

Τοξότης

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να σε απασχολούν τώρα που οι διακοπές πλησιάζουν. Δε χρειάζονται πολλά για να περάσεις όμορφα, αρκεί να έχεις την παρέα σου.

Αιγόκερως

Περνάς μια δύσκολη περίοδο. Δεν ανοίγεσαι σε κανέναν, ούτε στους ανθρώπους που κάποτε θεωρούσες φίλους σου. Ψάξε την αιτία «μέσα» σου και μη μένεις στις δικαιολογίες.

Υδροχόος

Μπορείς να τα κάνεις όλα καλύτερα από όλους. Είναι γνωστό, άλλωστε. Μην πάρεις βοήθεια αν δεν τη χρειάζεσαι, αλλά μετά μην κατηγορείς τους άλλους ότι δε σε αφήνουν να τα κάνεις όλα εσύ!

Ιχθύς

Έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς ότι στη ζωή σου θες έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Σκέψου αν μπορείς να τον διεκδικήσεις και αν η πραγματικότητα θα μπορούσε να σε ανταμείψει ή να σε συντρίψει…

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα